• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MESEČNI FAVORITI: NOVEMBER!


Mesec november je zmagovalec v praznovanju rojstnih dni, skupno 6 slavljencev, ki so bili najljubši favoriti :). 

BeYou Nutri Power tekoča podlaga 15, je tista kremna, srednje prekrivna formula, z zdravim in sijočim končnim videzom, ki brez težav na meni zdrži do 6 ur (za izjemo nosu, ki obvezno potrebuje matiranje). Všeč mi je kako lep je njen končni finish na moji koži, ne maram pa njenega odtenka, ki je popolnoma zgrešen (pretemen). Všeč bi bil suhi koži.

Tarte Tartellete Amazonian Clay matte palette je tista, ki me vsak dan znova osreči s svojo vrhunsko pigmentacijo, nanosom, zabrisovanjem in obstojnostjo. Mat senčila so preveliko krat pusta, le ta niso. Črna v paletki je tako izrazito črna, da se nobena druga mat ali shimer črna, ki jo premorem NE more kosati z njo. P.s ogledalo pa kristalno jasno in odlične kvalitete, da o samem dizajnu niti ne govorim.

Freedom Pro Studio Brush Bath, je odlična rešitev za hitro čiščenje čopičev. Tako zelo mi je všeč, da ena na zalogi nič ne škodi. Učinkovita, hitra in efektivna. 

Maybelline Anti Age concealer mi je res odličen, sploh za moje zgodnje jutranje ure, ko make up poteka po hitrem postopku. Srednja prekrivnost in odtenek sta zaenkrat zadovoljiva, njegov hiter prenos v kožo in minimalno v sedanje v gubice pa samo še dodaten plus. 

Nuxe Reve De Miel je najboljši balzam za ustnice te jeseni in zime, ki ga premorem doma. Odlično navlaži, nahrani, pomiri  in skrbi pred izsušitvijo ustnic. Priporočam maximalno. 

Flow Kosmetiikka mineralni puder porcelan izmed vseh podlag, ki jih uporabljam, le ta najbolje prikrije moje sicer manjše pore, ima najboljši naraven odtenek in prijetno svilnato teksturo. Nosim ga samostojno, bodisi dodatek tekočim podlagam. 

Anastasia Beverly Hills dipbrow pomade v odtenku toupe je absolutno najboljši izdelek za obrvi, ki sem jih preizkusila. Pigmentacija, odtenek, nanos, obstojnost sta odlična, oz. bom rekla kar vrhunska. 

Tarte Amazonian clay matte blush v odtenku Royal. Sovražim njegovo slabo pigmentacijo, tisto drgnjenje po vsebini, da iz njega izvlečem nekaj njegove barve, pa vendarle je tako lep na svetli polti, ker ima nekakšno kombinacijo nude, rjave, rožnate, ki doda nežno toplino obrazu. Ni pa po teksturi sodeč najboljše rdečilo in ga ponovno ne bi kupila. 



Moj mesečni zmagovalec: Maybelline Anti Age concealer.


















 

Komentarji

  1. Tole za čopiče bi morala kupit, ker sem tako lena z umivanjem... :) Pa Nuxov balzam moram nujno nabavit, ker ustnice že pošteno trpijo, vsi ostali balzami pa niso niti približno tako dobri.

    BeYou podlaga me mika... ampak, če praviš da ti je odtenek pretemen? Jaz sem tudi svetla. Kateri odtenek pa imaš, najsvetlejši?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj ti čopiči so res muka včasih. Ampak jaz se s tem milom kar dam zraven pa potem gre. Nuxe balzam mi je res odličen, res dolgo zdrži njegova vlažilnost na ustnicah, ga je pa mislim, da kar težko porabit v 6 mesecih. BeYu nutri power imam v odtenku 15, je pa še 10-tka, ki je svetlejša (tisti je bistveno boljši na meni).Poročaj, če te bo slučajno kdaj zamikal, kako se ti zdi. Meni je ok ker nima mat efekta.

      Izbriši
  2. Lovely beauty products dear! Have a great week! xx

    OdgovoriIzbriši
  3. Sem presenečena nad Tarte rdečili, pa si jih tako zelo želim preizkusit, ker zgledajo pa res obetavni. Ful me pa zanima kako ta brush bath izgleda odznotraj. :) Anti Age concealer je tudi meni bil okej, ampak zaradi aplikatorja in boljše izbire barv izberem vedno raje Fit me. :)
    Super objava kot vedno, tudi jaz bom napisala favorite, ta mesec pa obvezno!:) :**

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odtenek Royal, zanj govorim specifično res nič ni dal od sebe, od vseh ima najslabšo pigmentacijo in težko sem se prebila skozi njegov lep refil, ampak tudi ko sem se, sem se kar namatrala. Je pa odtenek na to v osnovi zelo lep. P.s čakam na tvoje favorite:)

      Izbriši

Objavite komentar