• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PLANTAE: LUSH LEAVES ČISTILNI GEL IZ BRŠLJANA





Zaljubljena sem v Plantae čistilno kremo, serum iz šipkovih semen in plodov, navsezadnje pa še v svoj čistilni gel iz bršljana, ki je pravi užitek v vonju, lahkotni, izredno tekoči teksturi, nežni peni in neizsušenem končnem efektu na koži. 


  LUSH LEAVES ČISTILNI GEL IZ BRŠLJANA

Vse mi ustreza, nežen in tako lep naraven, sproščujoč vonj, dozirno brezhibno delujoča pumpica, tudi izredno lahka in tekoča tekstura, ki sploh ne spominja na gel, ampak je precej vodena. Ustreza mi nežna pena, ki se hitro izpere iz obraza. Tovrsten čistilni gel ni ravno najboljši za odstranitev makeupa (npr. maskare) za to poskrbite predhodno, je pa odličen, za nadaljno nego, saj kožo poživi, osveži, je ne izsuši in mene osebno z vsakim izstiskom vedno znova navduši. Tako preprost je, da je že skoraj preveč preprost in bi marsikatero ljubiteljico bogatih čistilnih gelov lahko zmotil s svojo lahko teksturo in  mišljenjem, da brez bogate pene ne deluje. Vendar deluje, kljub temu, da izzove malo pene, je moja kožo čista in lepa po njegovi uporabi, preverjeno že dva meseca vsak dan 2x. In kaj je meni osebno poleg tega, da kože NE izsuši pomembno?, to, da NI povzročil nobenih neravnovesij na koži, rdečice, mozoljev, zamašenih por in popolnoma brez težav lahko med nego odpreš oči, saj popolnoma nič ne pečejo, to pa je že prava redkost :). Namenjen je mastni in nečisti kožo, vendar odlično ustreza tudi moji sedaj normalni koži. Cena: 24,41 eur tukaj.




 Že poznaš Plantae negovalno linijo, ki jo pri nas lahko najdeš v Izberi zeleno ? Objavo o mojih 2 prvih Plantae izdelkih lahko prebereš tukaj. Kaj pa čistilni gel,  te je mogoče zamikal?




























  

Komentarji

  1. Ma top so no res, tok seem navdušena <3

    Tega moram pa še preizkusiti <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Great review Monika...thx for sharing! xx

    OdgovoriIzbriši
  3. Actually i love cleasing gel , great for me! Have a nice day *.*

    OdgovoriIzbriši
  4. Ti je boljša čistilna krema ali tale gel? Spremeniti moram svojo nego obraza, rabim več vlaženja. Nimam občutka gladkosti, navlaženosti svoje kože. Za šipkov serum si me totalno prepričala, trenutno ga ni na zalogi, ko le ta bo ga zagotovo naročim. Kaj mi priporočaš polega tega še za nego obraza katere izdelke nujno potrebujem? Bolj berem, krema, gel, tonik ob toliko poplavi izdelkov nevem kaj naj izberem. Mogoče čistlini gel, kremo in pa tale serum. Vse pohvale za blog in čudovite slike, ki ga krasijo. Ob branju ocen kozmetike, kot bralka na drugi strani začutim tisto pristnost in odkritost pri oceni. Vse dobro ti želim še naprej.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga moja bralka naj te najprej lepo pozdravim in se ti iskreno in iz srca zahvalim za tvoj prelep komentar. Tako vesela sem ga bila, ker je danes bil en tak čuden dan:ljudje okoli mene so bili polni pritiskov:):).
      Kaj mi je ljubše? odkrito povedano, sem nad obema navdušena, vendar bi ti priporočila čistilno kremo, sploh, če je tvoja koža pusta, žejna, dehidrirana, brez posebnega občutka mehkobe. Res je, da sem pri čistilni kremi potrebovala kar nekaj časa, da sem se nanjo navadila, je pač drugačna od klasičnih gelov, pen in podobno. Vendar efekt na koži odličen, vedno mi da tisto mehkobo in ne izsuši kože. Sedaj po več mesecih redne uporabe mi vedno manjka, ko je npr. ne uporabim. Šipkovo olje je tudi božansko, če si obraz umijem s čistilno kremo, potem pa jo navlažim s par kapljicami olja je dejansko to to, nobene kreme ali seruma ne potrebujem zraven. Čistilni gel je bolj namenjen kakšni normalni-mešani koži, izredno prijeten, nežen, drugačen, nič ne draži učk in je super za poletje. Sedaj za zimo bi bil na moji koži premalo vlažilen, medtem, ko je bil v poletnem času 1 A. Ko sem začela uporabljati Pantae izdelke sem potrebovala nekaj časa, da se je moja koža privadila na njih, jih sprejela sedaj pa ne vem, če znam biti ravno brez njih. Če bi mi ji nekdo odvzel, bi jih zelo pogrešala. Te te bo kakšen zamikal lahko uporabiš tudi mojo kodo za -10% sugarlove, pa se bo kakšen evro privarčeval. Če se boš odločila za Planate, bi definitivno priporočila njihov šipkov serum, čistilno kremo, tonik vrtnice Otto in kašno njihovo kremico za suho kožo. Linija za suho in pusto kožo se imenuje Berry Bliss in je definitivno ena mojih najljubših. Če a mi še podrobneje opišeš svojo kožo ali pa če te zanimajo tudi druge znamke, pa mi le napiši pa ti bom z veseljem svetovala. P.s in velik hvala, ker me rada bereš, to je moja največja nagrada za trud, ki ga vlagam v svoj blog.

      Izbriši
  5. Na žalost se tudi sama srečujem s takšnimi dnevi, kar me včasih sploh več ne preseneča sploh, ker smo polni nekih vzorcev, polni pritiskov iz okolice. Imam normalno kožo brez večjih nepravilnosti razen kakšnega mozoljčka, ki se mi pojavi pred tistim ženskim tednom. Koža se mi ne masti in ni svetleča. Edini problem, s katerim se srečujem sploh sedaj v zimskih mesecih je izsušenost kože po čelu in nosu. Za čiščenje obraza sem do sedaj uporabljala oziroma še uporabljam čistilno peno znamke Gree Line, zatem nanesem kapljico ali dve arganovega olja od Melvite. Čez takšno nego grem zvečer in ko se zjutraj zbudim, je koža na otip mehka, gladka, kar pa se čez dan totalno porazgubi. Priznati si moram, da sem nego kože na obrazu do sedaj kar malce zanemarjala, razen kakšne navadne kreme in kapljice olja nisem uporabljala drugih produktov. Hvala ti za izčrpen odgovor, ki mi bo pomagal pri lažji odločitvi, katere izdelke izbrati. Zagotovo bom preiskusila tale šipkov serum in čistilno kremo.Vesela bom še kakšnega priporočila izdelkov druge znamke, ki se jih splača preizkusiti.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar