• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

POLETNI IZZIV 7 DNI-7 OBJAV: NEGOVALNIH 8 ZA LEPO IN SIJOČO KOŽO NA OBRAZU

 







DR. HAUSCHKA ČISTILNO MLEKO

Nežno, ampak izredno efektivno odstrani makeup. Všeč mi je njegov izredno naraven, rastlinski vonj. Sem bila zelo presenečena nad njegovo učinkovitostjo in končnim efektom. Kožo lepo očisti, ji nudi mehkobo, če bi bil to edini proces v čiščenju, skoraj ne bi potrebovala več dodatkov nege. Kože in oči ne draži in bi bila všeč tudi tistim z občutljivo kožo.

FLOW ČISTILNO OLJE

Za vse tiste dni, ko nosim veliko maskare, uporabim bogato olje, ki maskaro stopi in potem mi prihrani veliko časa kot, če bi se mučila samo z gelom. Ni pa to kot kakšno čistilno olje od Balee ali L´Occitana, Flow je kombinacija različnih naravnih olj, ki v stiku z vodo ne naredi večjega efekta od panda učk, ampak ga je potrebno obrisati stran z vatno blazinico, potem pa se pokaže v pravem efektu.

PLANTAE ČISTILNA KREMA 

Veš tisti občutek, ki ti ga pusti bogat sladkorni piling, po katerem ne potrebuješ nobene nege več? No takšen efekt ima Plantae čistilna krema, ki sicer v prvo ne bo odstranila celotnega makeupa, v tretje pa že ponudi dober rezultat. Najbolj zanimivo mi je, ker meni sploh ni več pomembno  koliko makeupa odstrani, njen efekt je odličen. Mehkobo bi lahko prodajal in tisto voljno, navlaženo kožo tudi. Trenutno jo malce izstisnem k mojemu gelu, da mi zagotovi res prijetno kožo na otip in jo varčujem za jesen. Suha, poškodovana, žejna, dehidrirana in občutljiva  koža: ta izdelek je čisto za Vas.
 
MIA HOYTO SAIHKE, VALO, LUMOUS 

Zakladnica vlage, odličnih sestavin in razkošno razvajanje. Mehčalni tonik Saihke in Lumous bogat serum sta v kombinaciji popolna, aktivirana s peno ponudita veliko vlage, nežne in mehke kože, ki se ne lepi in izgleda navlaženo. Je pa res, da je moja koža potrebovala kar nekaj časa, da se je nanju privadila. Valo krema za predel pod očmi, pa je bogato vlažilna-hranljiva krema in sem jo popolnoma vzljubila, ker mi concealerji in korektorji pod očmi vedno lepše izgledajo, gladi kožo, ne draži oči in je najboljša tovrstna krema, ki sem jo preizkusila.

CAUDALIE VINOSOURCE MATIRNI FLUID

Čudovita, lahka, nemastna, nežno matirna, hitro vpijajoča z efektom nežne, gladke kože, je popolna poletna kremnica začez dan. Pogrešam zaščitni faktor, ampak to rešim s sončno kremo. Bila je moja zmagovalka mesečnih favoritov v juniju in ti jo res toplo priporočam.


PLANTAE DNEVNA KREMA VANILIJEV STROK

Omamno diši po vaniliji. Kremna, vlažilna nega, nemastna tekstura, ki jo sama zaenkrat uporabljam kot večerno nego. Ni težke teksture, vendar je Caudalie bistveno lažja. Njen efekt se zazna tudi ob jutranji negi in popolnoma samostojna na testu ni izvala izbruhov mozoljev. Prijetna krema, ki mi je všeč tudi za to, ker koži podari nekakšen zdrav sijoč videz.






Kateri izdelek pa je bil to poletje v tvoji negovalni rutini?

























Komentarji

  1. Fotke! <3 Big, big, big like. Pa ti je uspel izziv, sploh nisem dvomila v tebe. ;) Sami super zapisi in tvoj blog je res eden izmed top slovenskih blogov. :) S tole Caudalie kremico me tako kličeš k nakupu.. še malo pa mi zmanjka teh mojih krem, pa jo res nabavim! :D Dr. Hauschko pa res morem čimprej začet uporabljat. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh Vanči ti me pa nehaj hvalit:):) Meni je Caudalie bila res taka odlična poletna nega,samo za zimo pa meni ne bi bila, rabim nekaj več. Čistilno mleko je pa tako nežno do kože in se kar dobro bori proti makeupu. Javi kako se ti bo zdel, če ga boš načela. ;)

      Izbriši
  2. Me too my dear :D Theay are so practical :o

    In love with all products. I would like to try right now :o

    NEW WISH POST | Beauty: Indispensable After Summer.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Really stunning photos! Caudalie is my fave! Love it !! :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Caudalie really is fave, so nice brand and I really love it:)*

      Izbriši
  4. Čudovite fotografije - love it! Teh izdelkov še na žalost nisem preizkusila, berejo se pa defintivno zelo zanimivo. xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, vsi ti izdelki so usmerjeni k naravnemu-organskemu, jaz jih uporabljam že več mesecev in sem izredno zadovoljna s svojo kožo. Seveda pridejo hormonski izbruhi, ampak tudi hitro izvenijo in imam potem spet lepo kožo. Predvsem pa so olja tista, brez katerih več ne morem :). Šipkovo je tako dobroooooo:)

      Izbriši
  5. This is so inspiring! I love the post:)

    irenethayer.com

    OdgovoriIzbriši
  6. Beautiful blog my dear ...Now I follow you on GFc I hope you want follow mw back
    kisses <3<3<3!!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oh thank you my dear for lovely comment. Follow you back:)

      Izbriši
  7. Super objava, kot vse ostale :). Mi lahko prosim svetuješ katero sončno kremo uporabljaš, da si zadovoljna z njo? Hvala :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar