• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

VIJOLIČNO POLETJE!

 
ADRIA SPA LOSION ZA TELO SIVKA&OLIVA

Še vedno pridno vztrajam pri mlekih in losionih za telo, čeprav na poletje nimam pretirano rada preveč krem, se trudim, da ne pozabim na svojo kožo. Adria Spa ima v svoji ponudbi tudi lahke losione za telo, ki imajo res lep in prijeten vonj. Da, postala sem rahlo občutljiva na dodatke parfumov, pa vendarle v teh losionu parfum varira nizko na lestvici po INCI. Zelo nežen vonj po sivki, oliv ne zaznam, v prevladujočem vonju po nekakšni klasični, čisto navadni kremici (Solea). Všeč mi je njegov dozirni sistem na pumpico, ki deluje brezhibno in hvala za to, saj so pumpice pri meni postale že nekaj čisto običajnega. Kožo naredi mehko, gladko, nežno in popolnoma nič nemastno. Dejansko sploh ne veš, da na sebi nosiš losion in bi ti ga res priporočila, če iščeš nekaj lahkega, nemastnega in učinkovitega tekom poletja in celega leta. Sploh po depilaciji lepo pomiri in navlaži kožo.  
NUXE NUXELLENCE I DETOX

Nočni serum, ki mi je izredno všeč, no malo manj všeč mi je njegova cena, pa naj mu bo. Izredno lahka tekstura, ki se hitro vpija in kožo naredi mehko, gladko. In efekt se opazi tudi zjutraj, saj koža izgeda veliko bolj navlažena, drugačna.Težko opišem efekt, je pa dober. Tudi kot podlaga za makeup se zelo dobro obnese in bi ga poleti nosila čez dan, samo nima nobene Spf zaščite. Sem ga pa res uporabljala minimalno in ga preprosto moram prenehati varčevati, ter ga porabiti do konca :). Cena:okoli 40 eur.

ORIFLAME ONE 5 IN 1 MASCARA

Na začetku se nisva preveč ujeli, ker obljublja volumen, kar pa na mojih trepalnicah ni bilo ravno izrazito, pa vendarle opažam, da jo večrat uporabim, kadar želim lepo ločene in podaljšane trepalnice. Sicer svoj volumen ustvarim še z drugo maskaro in efekt je na koncu dober. Cena: okoli 10 eur.

BALEA ČISTILNO OLJE ZA OBRAZ 

Če ga še nisi preizkusila, ga daj čimprej. Res je, da tovrstno čiščenje obraza še ni tako popularno pri nas, ampak, ko ga enkrat preizkusiš vidiš, kako hitro in učinkovito očisti kožo. Čistilno olje, ki odstrani nežno ves makeup, tudi tistega vodoodpornega, brez posebnega napora in drgnjenja po koži. Moje kože ne izsuši in še cenovno je tako dostopen, da se brez težav lahko kosa z L´Occitanovim čistilnim oljem karite, ki stane okoli 20 eur, ki je ravno tako odlično, meni mogoče še ljubše, ker doda malce večji občutek mehkobe, ampak ima dodatke parfumov, kar pa pri Baleine ne boste našli in dobi že tukaj velik plus. Edini velik minus je njegova pumpica, pa da ne bo pomote, izredno rada imam tovrsten sistem, ampak na moji embalaži je tako zelo trda, da jo je prav mučno uporabljati. Sama upam, da še kakšnega dobim, ker sem se pri veliki količini makeupa preprosto nehala mučiti z vsemi možnimi geli, ki niso pol toliko učinkoviti kot čistilno olje. Cena:okoli 2,80 eur.






Kateri je pa tvoj najljubši v vijolično embalažo oddet izdelek?

















Komentarji

  1. Balejico imam kupljeno, čaka na testiranje :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Absolutely my dear :D

    Well done. I only know Oriflame and I really love the quality of the brand. Great review as usual :D

    NEW GET THE LOOK POST | Pop Fashion: We are Art!!!
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Všeč mi je vijolična tema objave :) Adria Spa mi je znana in sem do sedaj bila zadovoljna z njihovim gelom/peno za tuširanje (tudi vijolična, če se šteje) ;) xx Maja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Maja Adria Spa penica šteje, ta je bila tudi meni ful zanimiva in všeč:)

      Izbriši
  4. Very beautiful post. So precise and detailed thanks!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar