• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NUXE HUILE PRODIGIEUSE PARIS ♥ NUXE





Tako kultnega suhega olja kot je NUXE suho olje ne pomnim in je eden tistih izdelkov, ki bi ga morala preizkusiti vsaj enkrat. Sama sem že imela priložnost uporabljati suho olje v klasični embalaži, ki sem ga kupila v lekarni, tokrat pa s tabo delim prečudovito omejeno izdajo za leto 2016,  ki jo navdihuje romantično raziskovanje ikonskih znamenitosti nočnega Pariza.


PARIS ♥ NUXE

Čudovita embalaža, čudovit vonj, tekstura, vpojnost in občutek na koži. S temi besedami lahko opišem enega najbolj prodajnih suhih olj na svetu. Zakaj je tako popularen?, zaradi njegove 97,8% naravne formule, ki je obogatena z vitaminom E, ne vsebuje silikona, mineralnih olj in konzervansov, ker je njegova formula strogo varovana skrivnost in jo poznajo samo v Nuxovem laboratoriju, zaradi edinstvenega vonja, primernega za vse letne čase, ker je vsestransko in večnamensko in v svoji teksturi popolnoma edinstveno. Ker hrani in mehča kožo in ga lahko uporabite samostojno, bodisi dodatek k Vaši dnevni kremi. Sama ga najraje uporabim za nego telesa, za dni, ko želim, da se izdelek na moji koži hitro vpije in ne pušča bogatih filmov. Majhno pikico olja kdaj tudi na konice las, za dodaten lesk, vendar ne preveč, ker pod veliko količino, moje tanke konice hitro postanejo mastne. Res redko pa ga uporabim na obrazu, vem, da mi je povzročal majhne nevšečnosti na koži, mogoče zaradi kombinacije različnih olj. Konec koncev je zagotovo tako univerzalen izdelek, ki te ne bo razočaral nikoli. Če pa bi klasiki dodala še kanček bleščečih delcev, ki ustvarijo na koži poseben lesk lahko svoji Nuxe zbirki dodaš tudi linijo OR suhega olja, ki je pravi mali must have poletja. 

Omejeno izdajo Nuxe Huile Prodigieuse Paris ♥ Nuxe najdeš na spletni strani TUKAJ in boš za 100 ml odštela 31,57 eur, ali pa ga v živo preveriš v lekarnah, Maxiju in Leposani (Leclerc) v Ljubljani. P.s na spletu ga tokrat ujameš po akcijski ceni 24, 50 eur.





Kateri pa je tvoj najbolj kulten in edinstven izdelek pri tebi doma




















PR izdelek*

Komentarji

  1. Na obrazu ti pa ni bil všeč? Jaz ga samo za obraz uporabljam, ker se mi zdi škoda za telo, čeprav ga nisem uporabila še skoraj nič :D. Meni je res všeč kako mehko kožo imam zjutraj. Te omejene izdaje so pa itak vedno luškane :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Petra ne da mi ni všeč v smislu teksture, občutka, ampak res se mi naredijo taki majhni mozoljčki, sem tudi opazila, da vsako olje mi ne paše na obrazu, npr. tudi avokadovo mi naredi grozne izbruhe mozoljev. Nevem, sicer katero olje izmed teh, ki ga ima olje mi mogoče ne paše, ampak res obraz raje kar izpustim, sploh kako čelo:). Jaz ga imam za telo, tudi kdaj za konice, se pa potem res hitro porabi. Mehkoba je pa o njem res čudovita.

      Izbriši
  2. Zdaj mi pa delate lušte že z tem oljem. Slišim same pohvale... a moj budget mi trenutno v času urejanja stanovanja žal ne pusti takšnih razvajanj :/ Noo, mogoče pa... kmalu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tina najprej stanovanje, potem pa olje.Saj veš domek ima prednost, potem pa pridejo tudi takše druge stvari, ki si jih želimo. Je pa res vsestranski kos tole olje, meni je izjemno in kljub temu, da je na trgu že veliko olj je to klasika med vsemi:)

      Izbriši
  3. Res je super. Pri meni še čaka na svojo objavo.
    Najbolj všeč mi je pa itak vonj in stekleničke. Kok je preprosta, klasična, čudovita.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vrhunsko olje, meni je kar nesmiselno iskati napake:) Embalaža je pa božanska, Vem,da ti bo olje krasno.:)

      Izbriši
  4. Thank you so much my dear :D

    Great post!!! I'm totally addicted to perfumes! Love the packaging :D

    NEW GET THE LOOK POST | Irreverent Wedding Look.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako krasne fotografije <3
    Sem ga zadnjih par mesecev kar zanemarjala, ampak par dni nazaj sem ga v predalčku kopalnice zopet odkrila in se spet zaljubila vanj :) Uporabljala sem ga predvsem za dodatek k nočni negi obraza, ampak ker ga kar ne zmanjka sem se odločila da mi ga tudi za telo ni več skoda, ker so učinki na koži božanski.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala:)*,jaz imam tudi kak tak izdelek, ki ga predolgo šparam, potem pa mine kar nekaj mesecev naokoli, da se spomnem nanj, ampak ni druge da se jih porabi do konca, večno ne bodo dobri:)

      Izbriši
  6. Super je, mene je tale embalaža popolnoma kupila, res sem se zaljubila <333

    In tako lepo diši! <3

    Pripravljam objavo primerjevo vseh 3 olj (OR, tega navadnega in še BIO nuxe) :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj Katja vonj je vrhunski ane, se že veselim tvojega mnenja in objave o oljčkih. Embalaža je pa sploh in:)

      Izbriši
  7. Se strinjam, da je olje klasika in res odlično. Z veseljem bi dodala k zbrrki tudi OR pa nisem fen bleščic, klasično mi je pa odlično.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sama imam tudi OR pa je zanimiva popestritev k poletju, je pa res,da se mi zdi, da na zagoreli koži res lepo pride do izraza:)Ampak razumem, če niste fen bleščic, nekaterim preprosto po telesu niso všeč in prav je da smo si drugačni:)

      Izbriši
  8. Samo zaradi slik bi ga človek kupil, zaradi cene pa ne več:):):):)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :):):), mogoče se cena res sliši grozna, samo je olje kar vredno te cene, zaradi sestavin, efekta, vonja, dizajna:)

      Izbriši
  9. Jaz sem ga kupila, ko so imeli neko akcijo zanj in mi res ni žal. Mi paše tudi na obrazu, na lase ga pa ne dajem. Zelo lepe slike. Maša K.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na njihovi spletni strani imajo res super akcije in je fino,da se spremljajo, jaz si večkrat kupim kakšen izdelek, ki je znižan ali pa imajo kakšne posebne popuste. Hvala Maša za pohvale. :)

      Izbriši
  10. Avtor je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  11. I've heard good things about this nuxe kuru yağ hediyeli product. Going on my wish list now!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar