• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NA TESTU: PLANTAE KREMA ZA OBRAZ IN ČISTILNA KREMA!









Predstavljam ti Plantae organsko visoko certificirano linijo za nego obraza iz Nove Zelandije. Vsak izdelek Plantae vsebuje najmanj 95% certificiranih organskih sestavin, ostali del sestavin pa je odobren iz naravnih sestavin, ki so brez gensko spremenjenih organizmov, škodljivih kemikalij, sintetičnih barvil in dišav. O posameznih sestavinah si lahko prebereš TUKAJ.


PLANTAE DNEVNA KREMA IZ VANILIJEVEGA STROKA

Preden sploh karkoli zapišem naj se dotaknem VONJA. Ta krema diši neverjetno. Nikoli mi ne bo jasno kako lahko nekomu uspe ujeti v embalažo tako lep, pristen vonj po vaniliji, brez dodatkov parfumov. Vonj me je tako navdušil, da se mu čudim še danes po skoraj 2. mesecih uporabe. Da ne govorim o samih krasnih sestavinah. Tekstura je lahka, kremna, nežna, lepo mazljiva in krasno se prenese v kožo. V primerjeavi z 4 Kids and Us je bistveno lažja v formuli, je pa malce bogatejša kot moja Caudalie Vinosource matirni fluid. Ni težka, da ne bo pomote, jo pa sedaj vseeno raje uporabim kot večerno nego, ker se mi zdi, da koži dodam nekaj hranil več kot Caudalie. Zelo dobro se obnese na višjih temparaturah, dejansko je primerna za normalno-mešano kožo in res dobro se bori proti mastnemu videzu. Mi je pa pri njej še posebej všeč nekakšen osvetlitveni efekt, ne vsebuje bleščic, samo nekakšen nemasten lesk ustvari. Embalaža, sistem na pumpico deluje brezhibno. Za odtenek me zmoti samo zasušen del kremice, v prehodu v pumpico, to je pa tudi edini manjši minus. Cena: 32,99 eur. 

PLANTAE ČISTILNA KREMA IZ SIVKE 

Pristen vonj sivke, brez dodatkov dišav, naraven, nežen in točno tak kot naj bi sivka bila. Meni je pravi mali relax. Priznam, nekaj prvih uporab sva se lovili, nisem se znala odločiti ali mi je všeč ali mi ni. Če na izdelku piše, da odstani tudi makeup, to nato tudi pričakujem. Čistilna krema, ne ustvari nobene pene, sploh nimaš občutka, da z njo dejansko čistiš obraz. Ampak na koncu vseeno deluje, sicer ne v prvo, v prvo sem bila s svojim makeupom prava pandica, v tretje pa je dejansko očistila obraz zelo dobro. Potrebuje vlažno krpico, krtačko ali pa kakšno gobico, da jo odstraniš iz obraza, takrat je efekt čiščenja najboljši. Ampak veste, da me to čiščenje na koncu sploh ni zanimalo več, ker krema naredi neverjeten občutek mehkobe na koži. Kot, da ustvari nekakšen zaščitni film na koži in jo ščiti. Ko sem to ugotovila, sem si rekla, da je res posebna. Brez heca. Popolen izdelek za vsako suho, žejno, dehidrirano, poškodovano, zrelo kožo. Sama se sedaj umijem z čistilnim gelom, nato pa obraz umijem še s čistilno kremo in če ne bi bila nora na tonike, serume in kreme, po tovrstni negi ne bi potrebovala ničesar več. Mogoče me res ni prepričala pri prvih uporabah, sedaj pa se jo bojim porabiti pred jesenskimi meseci. Cena: 26,66 eur.


 V spletni trgovini Izberi zeleno najdeš linijo Plantae, ki je opredeljena na tip kože: Lush Leaves (mastna, nečista koža), Flower Power (normalna do mešana), Berry Bliss (suha, poškodovana koža), lahko pa jim slediš tudi na FB strani, kjer ravno poteka krasna nagradna igra v kateri lahko osvojiš Plantae izdelke. 


Preostale Plantae ocene: Adjusting Beauty, Viva la Vida blog.

 Če te linija zamika lahko uporabiš mojo kodo sugarlove za 10% popust 






















PR products*




Komentarji

  1. Lovely pics dear! So precise and detailed thanks!
    Have a great weekend! xx

    OdgovoriIzbriši
  2. Ta krema res diši odlično. :) Po navadi imajo kreme tak umeten vanilijast vonj, ta pa ima res po pravem burbonskem stroku. Tudi sama tekstura mi je bila všeč, čeprav je res kar bogata za čez dan. Sivka pa ni po mojem okusu. Sem verjetno ena redkih, ki sovraži njen vonj :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj vonj je res lep, se vprašaš kako jim ga je uspelo narediti:). Veš, da nisi edina, ki o moti vonj sivke, jaz poznam kar nekaj ljudi, ki ne prenese vonja sivke, jaz priznam,da mi je zelo lep vonj, ampak ni pa za vsakega. :)

      Izbriši
  3. Odgovori
    1. Z veseljem, da preberejo bralci še tvoje mnenje o krasnem serumu.:)

      Izbriši
  4. Thank you so much my dear :D

    I didn't know this brand, but this product sounds great. As always said, I really love this kind of detailed posts!

    NEW CITYBREAKS POST | Aveiro: Praia da Vagueira.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Jaz sem kremico dobila v testerju, full size pa od granatnega jabolka - tista še bolj diši! <3

    Sem noro navdušena nad kozmetiko, res mi je super.

    Vse je točno tako, kot si napisala!

    Ta čistilna krema je pa prav carska s svojim zaščitnim filmom!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene je linija tudi maximalno navdušila, brez heca. Čistilna krema je prav balzam za jesen in zimo. Kak noro dobro zaščiti kožo, res, nič ne bi potrebovala po njej. Definitivno bom še kj preizkusila, ti pa mislim, da tudi:)**

      Izbriši

Objavite komentar