• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

HATE&LOVE KOZMETIČNA RAZMERJA, V SODELOVANJU Z BLOGOM IT´S ALL ABOUT MAKEUP&PASSION









Z Vanjo iz bloga IT´S ALL ABOUT MAKEUP&PASSION, ki je bil v mesecu juniju moj blog meseca, sva se odločili, da skupaj ustvariva najino prvo sodelovanje. Vsaka zase je izbrala izdelke, ki so nama po eni strani všeč, po drugi pa jih kar malce ne marava. S tabo delim 11 mojih izdelkov, Vanjin izbor pa lahko preveriš TUKAJ, še sama sem čisto firbčna katere izdelke je izbrala :).



ORIFLAME LIP SENSATION MATTE MOUSSE PINK VELOUR

HATE: ni enakomerna v nanosu, odtenek zame čisto preveč intenziven, vibranten, na ustnicah se nikoli ne posuši do konca, ni popolnoma mat, vsede se v suhe razpokice in jih tudi izrazito prikaže (vsaj moje), če je naneseš preveč, jo opazim tudi v kotičkih, ves tisti intenziven efekt meni hitro zbledi iz ustnic (po prvem konkretnem obroku) na katerih potem ostane še nekakšen tolažilni efekt rožnate, ki pa mi ni všeč. Ne upraviči svojih 13,90 eur.

LOVE: nemoteč vonj, priročna embalaža, zanimiva mousse tekstura, izredno udobna za nošenje, lahkotna, precej mehka na ustnicah, vlažilna.


MELVITA NECTAR SUPREME THE EYE&LIP CONTOUR KREMA

HATE: nič popolnoma nič ni bilo iz kreme, katera cena je tako visoka, da bi morala narediti efekt že v prvo. Ni mi bila všeč ne tekstura, ne kako se prenese v kožo, ampak sem vztrajala vsak dan 2x in po 3. mesecih prvič opazila rezultate.

LOVE: na otip gladka koža, matirni concealer izpade zelo lepo, sicer temni kolobarji so še vedno prisotni, ampak čez gladek otip kože ga pa ni. Vredno truda, čeprav verjemite, da bistveno cenejše kreme ravno tako, če jih pridno uporabljate ustvarijo efekt.


CATRICE PRIME AND FINE BEAUTIFYING PRIMER

HATE: tako všeč mi je bil v Dm-u, ves tisti glow look na moji roki, takoj sem ga hotela imeti. Ampak, če mi je pod vsem tistim light efektom drogerijskih luči naredil vau efekt, sem doma bila malce razočarana, ker ni nič posebnega.

LOVE: naredi gladko kožo, vlažilen, nudi nežen osvetljen efekt, zagotovo pa ni najbolj sijoč primer na trgu.


BOURJOIS RADIANCE REVEAL 01 IVORY

HATE: moj največji minus je vsedanje v gubice (bistveno manj kot pred meseci: dobra nega) dodatki parfumov, pečejo me oči, če ga nanesem na zg. veko.

LOVE: super, kremna tekstura, ki jo lahko v miru in brez hitenja vtapkaš v kožo, dovolj svetel, za osvetlitev, (sedaj mi je malce presvetel), na meni lažje prekriven.


MAYBELLINE VIVID MATTE LIQUID 40 BERRY BOOST

HATE: nikoli in nikdar moj odtenek ni mat, tudi se v to ne trudi posušiti. Zame je to nekakšen udoben gloss, ki želi biti mat, pa le to nikoli ne postane.

LOVE: krasna zračna tekstura, izredno lep odtenek: hladnejši odtenek gozdnih sadežev v pridihu rožnate, preprost nanos, dobra prekrivnost, ne izsuši ustnic.


THE BALM BAHAMA MAMA  BRONZER

HATE: cel splet obrneš za mnenja, ker ga vsi tako hvalijo, ga kupim in na meni izpade popolnoma pretopel.  Ko sem ga kupila je bila moja koža bistveno svetlješa in mi ni izpadel lepo za samo definicijo obraza (pa sem ga kupila tudi zaradi tega). Če je tvoja koža stopnjo več od light bi ti bil super, na bledi, porcelanasti pa bi znal biti pretopel, pa ne toliko kot bronzer, ampak kot puder za definiranje. 

LOVE: nežna tekstura, lepo se nanaša, zabriše, popolnoma mat je in šele sedaj, ko imam malce barve izpade na moji  koži res lepo.


CAUDELIE BEAUTY ELIXIR

HATE: elixir, glow efekt: no ja niti ne preveč, saj glow ali pa posebej sijočega efekta ne opazim. Grozno pečejo oči, če pride v stik z očmi. Ni tako zelo poseben kot sem sprva, mislila, da je.

LOVE: mu pa dajem velik plus, ker naredi mojo kožo izredno gladko na otip, kot, da jo je nekaj spoliralo in je res dobro pripravljena na nadaljne izdelke, izredno osvežilen.


MAYBELLINE THE FALSIES PUSH UP DRAMA


HATE: na mojih trepalnicah ni nič drugega kot:  izredno zljepljene, pocaste trepalnice, nobenega volumna,  in ljubi bog kako so me pekle oči, ko je vsebina prišla v veko.

LOVE: dizajn, ki mi je res simpatičen, gumjasta krtačka.


ALVERDE COLOR&CARE MIX YOUR MAKEU- UP

HATE:  ni mi všeč njegova preveč vodena tekstura, ki na to spremeni, če je uporabim preveč tudi teksturo tekoče podlage in pri Alverde izdelkih se nekako ne morem privaditi vonja, ki mi še vedno ni všeč.

LOVE: izredno mi je všeč kako lepo posvetli odtenek temnejši tekočih podlag.


L´OREAL NUDE MAGIQUE BB CREAM

HATE: odtenek light skin tone je popolnoma obupen za vse preostale letne čase (za izjemo poletja), ker je popolnoma pretemen in ga ne priporočam izredno svetli, porcelanasti polti, tistim z roza podtonom, niti tistim z nevtralnim. Popolnoma preveč dodatkov parfumov, ki potrebujejo čisto preveč časa, da zbledijo iz kože.

LOVE: lahka, nemastna, lepo mazljiva, z izredno krasnim efektom, nežno sijoče polti.


DD DERMA EDEN D-DAY PROTOCOLE DD KREMA ZA OBRAZ SPF 50

HATE: na meni se obnese kot dobra zaščita, mi pa ne izzove posebnega efekta poenotene polti, odtenek, ki se razvije pa mi je še vedno malce pretemen. Mene spominja na sončno kremo, ki so jo rahlo obarvali.

LOVE: visok zaščitni faktor, ki ščiti pred UVA in UVB žarki.






Vanji lahko slediš na njeni FB strani , ali pa preveriš IG profil  na katerem te bo pocarkljala s svojimi lepimi fotografijami, krasna punca je in bom zelo vesela, če te zamika podariti kanček podpore. P.S Če imaš tudi ti kakšen LOVE&HATE izdelek v svoji kozmetični zbirki pa bom zelo vesela, če ga deliš z mano.






























Komentarji

  1. Joj, Maybelline the Falsies preziram iz dna duše :/ Tudi zdaj po mesecih, ko bi se že morala znormalizirat. Maybelline dela odlične maskare (Sensational wp je med mojimi top 3), ampak tale je pa žal polom.

    Bourjois Radiance Reveal pa obožujem, ampak meni nič ne leze gube, vsaj tako ne da bi me motilo :)

    Mat šminke, ki niso v resnici mat šminke me pa vedno znova razjezijo. So neka fora kot click bait naslovi - čim piše mat, logično da jih bo kupilo več ljudi. Ko da enostaven napis tekoča šminka ni zadosti. Še dobro do imamo bloge, kjer lahko prebereš resnico.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Mateja za komentar, tvojega sem bila res vesela:), joj ja res je obupna, ampakne morem si pomagat, nič ne naredi in upam, da se najde kje kdo, da lahko opraviči njeno lepo embalažo:), Radiance R. pa nevem kako mu rasta pokazat vsako gubico, ampak je pa vse ostalo super:) Kar se tiče tehle mat napisov, nas pa tako zavajajo, da groza,v Dm-u pač nisem imela časa čakat pol ure, če se bo posušila, mi je pa žal, da nisem prebrala kakšnih ocen, ampak je kar je in po resnici povedano pač ni to za kar se gre:):)

      Izbriši
  2. Super objava :)

    CAUDELIE BEAUTY ELIXIR, edino kar mi je všeč je vonj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Mija, joj nehaj jaz sem prvič imela pravo mentolasto bombo v očkah, ampak ok, tista gladka koža mi je še vedno pri srcu, ga pa ne bi še enkrat kupila:). Veliko raje vložim v Melvitine vodice:)**

      Izbriši
  3. To je pa res zanimiva objava, dobiš kar občutek, da vsega pa res ne rabimo imeti. Fotografije so pa spet tako lepe, bom prebrala tudi pri tem drugem blogu kakšni so njeni izdelki. Jaz izmed teh, ko jih imaš ti nimam še nobenega.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Blanka, mogoče na tak način s temi objavami res mogoče preprečimo kak nakup, je pa tudi res, da mogoče sem jaz nekaj našla kar mi ni, pa nekomu drugemu popolnoma ustreza. Tako, da je vse odvisno od posameznika. Hvala za lepe pohvale.

      Izbriši
  4. Tudi jaz imam Maybellinovo "mat" šminko in sicer v rdečem odtenku. Ponavadi me močni vonji ne motijo, ampak tale pa sploh ne izgine in me spominja na tiste dišeče pikapolonice za v avto iz otroštva :D (ne vem če se to sploh še kje prodaja). Po parih urah me zaradi tega kar malo začne boleti glava, poleg tega pa se mi rob šminke čez čas prav grdo zabriše. So pa L'orealove in Max Factorjeve tekoče šminke zelo obstojne v primerjavi s to, čeptav tudi malo dražje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uh moj odtenek nima nekega preveč posebnega, vonja, pa kar veljam, da sem kdaj rahlo občutljiva na dodatke parfumov, ampak poznam, ta občutek, ko t epo izdelku boli glava in vonj kar ne izgine, to pri meni ne bi šlo skozi, res ne :)

      Izbriši
  5. Ojoj, jaz sem bila totalno šokirana, ko sem swatchala Loreal BB kremo v odtenku light, ker res ni niti malo "light". Caudalie sprej pa res peče v kolikor pride v stik z očmi, ja :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. BB kremica je res čudna, sicer z nekaj barve pride ok, ampak obupna za kakšno porcelanasto, svetlo polt, ker je res no go odtenek:)

      Izbriši
  6. Top fotke in super objava.😍Tudi sama imam Maybellinov glos in sem bila skoraj prepričana, da je z mojim nekaj narobe, ker ni mat.😜😃😃😃

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Maya, potem smo že dve, ki ne obva nikoli dočakali mat, bova drugič prej prebrali kakšno mnenje več, zavedli so naju s to mat manijo:):):):)

      Izbriši
  7. Monika, sej veš, zlata si. :) Kot vedno odlična objava, čeprav Bahama mama me pa kljub temu še vedno mika. :P Ampak kot bronzer, mnenja, da je to primeren izdelek za senčenje ne držijo. :) Za Maybellinove mat šminke pa si mi prihranila denar. ;)
    Super je bilo sodelovati s tabo, upam, da še kdaj... ker ta najina tema danes je bila odlična. <3 :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ti si zlata:):):)Vanja kot bronzer bi ti bil všeč, kot definitor pa Vem, da bi mu dala en debel minus,ni to kot tvoj Kevinček:):):):)Maybelline ne rabiš, boš kakšen drug kos kupila:) Sodelujemo pa saj veš itak, da še:):):) in to letos:)

      Izbriši
  8. Za Maybelline naj ti ne bo žal, če je ostala v drogeriji, sploh, če si pričakovala popolen mat finiš. Bahama mama, je pa drgače kot bronzer lep, popolen mat, super se dela z njim, ni pa se meni obnesel za definicijo(pretopel). In velik hvala za pohvale:)**

    OdgovoriIzbriši
  9. These are all so gorgeous!So precise and detailed thanks!
    xx

    OdgovoriIzbriši
  10. Thank you so much my dear :D Same!!! YR is one of the skin care brands :D I really love the quality!

    Sounds an amazing products. Great review :D I have some of Catrice products :D

    NEW DECOR POST | Scandinavian Kitchen Ideas.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Ful ful luštna objava. Malo komentiram ampak vse preberem. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Tamara, meni že veliko pomeni,da se ustaviš na mojem blogu:):)XX**

      Izbriši
  12. Caudelie je tako opevan, da je lepo slišat, da ni tako posebno unikaten. :) Oriflame mousse meni nikakor ni všeč. Se mi nabira v sredini ustnice in nikakor ni enakomerno prekriven. Bourjois korektor pa sem srečna, da nisem kupila. Mene izredno moti, če se kaj nabira v gubice okrog oči. Itak so že vedno poudarjene, ker pač tukaj ne morem kaj, da pa bi nekaj še dodatno poslabšalo...ni vredno. Maybelline sem jaz tudi gledala v trgovini in sem si nanesla na roko pa se res kar ni hotel posušiti. Brez veze, se mi zdi, da bi se potem morala oglaševati kot liquid lipstick, ne mat.
    Super objava ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Če pri pri Caudalie malček mu preoblikovali ime bi bil ok, tako pa vsaj jaz od elixir sanjam nekaj drugega. Mousse niti meni ni najbolj posrečen, pa tako udoben bi bil za nosit, samo ma kar nekaj kiksev:)Uh Petra meni se je B.korektor tako zelo vsedal v gubice, oz. jih prikazal, da sploh vedela nisem, da jih imam toliko:), ampakmi je vseeno všeč ker pa res lepo osvetli in malček umiri zmedo pod učkami, pa teksturo ima lepo:). Maybelline pa je mene osebno pustil res hladno, jaz sem tudi tako čakala in čakala, da se posuši in itak se nikoli ne. Hvala za pohvale:)**

      Izbriši
  13. Thank you sweetie :D

    As I said, you alwaus have the bests reviews ever :D Keep it up :D

    NEW FASHION POST | Women Trend Alert: Vests.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar