• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

GLINENO RAZVAJANJE Z GLINO.SI











Hvala Glina.si, ker si in ker nas po slovensko razvajaš z čudovitimi izdelki. Novosti, ki jih najdete v spletni trgovinici Vam bodo zagotovo všeč. Sama ti predstavljam Detox glino 3v1 in sicer ne čisto novost, Fresh dezodorant, ki se sedaj nahaja v novi embalaži, ter glineno milo čajevec. Obvezno jih preveri, ne bo ti žal.


DETOX GLINA 3V1

Je lahko efektivna maska za obraz, kopel ali piling. Čisto po želji. V setku prejmeš glino, leseno žličko in mini koledarček razvajanja, ki lepo prikazuje refleksne točke stopal. Diši sveže, citrusno-zeliščno. Meni njaljubša je v obliki pilinga za telo. Zajamem 1 žlico gline dodam nekaj vode in v dlaneh ustvarim kroglico s katero na to krožim po telesu. Je precej izrazit piling, tako, da če si občutljiva naj bodo gibi počasni in postopni. Za obraz jo zmešam kot masko in pustim delovati 10 min. in nato dobro izperem. Ni važno kako jo uporabiš rezultat je vedno čista, mehka in navlažena koža, ki niti nebi potrebovala nadaljne nege. Izredno efektiven set. Na voljo še različica Happy in Relax. Cena: 9,90 eur TUKAJ.


GLINENI DEZODORANT FRESH

Je zagotovo eden izmed mojih poletnih favoritov. Citrusni vonj, ki  je preverjeno učinkovit. Mogoče koga zmoti iz higienskega vidika, ker ga moraš nanašati s prsti, priznam, tudi sama sem potrebovala skoraj mesec dni, da sem se privadila nanj, vzame ti malce več časa kot v stiku ali na roll on kroglico. Ni grob, vendar pa pri mazanju vseeno bodi nežna in poskrbi, da ga res dobro razmažeš in vtreš v kožo. Se hitro posuši, ne draži kože, ne povzroča mozoljčkov. Je učinkovit? Da in še kako zelo :). Neverjetno dobro se bori proti neprijetnemu vonju, tudi v največji vročini. Še vedno se potim po njem, ampak vonj res izredno dobro nevtralizira. Neverjetno dober dezodorant, ki ga lahko uporabiš tudi na stopalnih. Mene je prepričal v vseh pogledih in je poleg Nuxovega Bio Beaute na kroglico poletni must have.  Cena: 10, 40 eur TUKAJ.


GLINENO MILO ZA ČAJEVEC

Z prijateljico Saro sva točno zaradi tega mila vzljubili Glino.si, glineno milo, ki je tako nežno do kože in jo pri meni v obdobju PMS-ja, ko se začnejo tisti neprijetni izbruhi nevšečnosti tudi dobro balansira. Izredno všeč mi je, ker sem dejansko pri prvem kosu mislila, da ga ne bom nikoli porabila, tako velik kos se mi je zdel, pa sem ga in sedaj pridno uporabaljam novo zalogo. Naj poudarim, da moje kože ni izsušil, niti nisem imela nobenega občutka, kot pri tistih klasičnih trdih milih, ki kožo grozno zategujejo. Moji koži zelo odgovarja in zaenkrat ne razmišljam o drugih trdih milih za obraz. Cena: 7,60 eur TUKAJ.





Različne glinene izdelke lahko preveriš v spletni trgovini Zdrava Narava.si, kjer vedno poskrbijo za ugodne cene akcije in popuste. Meni najljubši so že sestavljeni setki. 





























Komentarji

  1. Thanks a lot, sweet :D

    OMG, you always have amazing products to share! Look so incredible :D

    NEW REVIEW POST | Men’s Summer Beauty Box.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Odgovori
    1. Glina.si je carskaaaaa:), mislim,da bi ti bil zagotovo kakšen izdelek všeč:).

      Izbriši
  3. Zanimivo, nisem še slišala za to znamko. Dezodorant se mi bere obetavno! :) (Natalija)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dezodorant je meni res odličen, same super sestavine in dejansko deluje, kar pa je najbolj pomembno:)Pa še tako cenovno dostopni izdelki so:)

      Izbriši
  4. Interesting beauty products. Great review dear...thx for sharing! xx

    OdgovoriIzbriši
  5. Thank you so much my dear :D
    I really think the same about beauty boxes :D

    Great post an amazing products as I said yesterday. Sound super useful :D

    NEW FASHION POST | What to Wear on Summer Dates.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar