• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PRVI VTISI: L´OREAL& THE BALM& AVON& LA BRI& MAYBELLINE& CAUDELIE








L´OREAL NUDE MAGIQUE BB CREME 5 IN 1

BB krema z zaščitnim faktorjem 20 (premalo za poletje) idealno za jesen, zimo in pomlad, me navdaja z mešanimi občutki. Po eni strani mi je všeč, po drugi najdem kup minusev. Izredno tekoča tekstura, v beli formuli z dodanimi pigmenti. Podlage, bb, cc kreme rada nanašam s  čopiči, tukaj se mi je enakomernost najbolj natančno obnesla s prsti. Čeprav sem tudi po mesecu dni s čopičem, kar dobila dober občutek, da pigment lepo razmažem, ampak še vedno ni to to.  Barva je tipičnega in zelo izrazitega toplega podtona, mogoče na meni še malce oksidira, (upam, da sem na 6. fotografiji razliko vrat in obraz solidno ujela). Ne vem zakaj sploh piše na embalaži, da je namenjena light skin tipu kože, ker dvomim, da bi nekdo z porcelanasto, izrazito nevtralnim, roza podtonom, svetlo poltjo to na sebi nosil z veseljem. Na meni izpade, kot da imam zagorelo polt, sicer ne izpade slabo, nisem bleda, ne potrebujem bronzerja in odtenek izpostavi moje modre oči. Lažje prekrivna, nadgradnja ne poveča prekrivnosti. Ne zakrije rdečice, pigmentih madežev, mozoljev, prikaže suhe luske (sama to mnenje podajam na podlagi suhih lusk okoli mozoljev) ali bi dejansko prikazalo suhe luske na koži ne vem, ker sem jih zaenkrat rešena. Parfumsko izredno odišavljena in vonj je na obrazu še obstojen več ur, na čopiču tudi še naslednji dan, je pa bil prva reakcija vonja: samoporjavitvene kreme. Sicer se lepo prenese v kožo in je na obrazu udobna, izredna obstojna, naredi lepo polt, čez nekaj ur se sicer začne vsedati v gubice (pri meni na čelu), nudi nežen sijoč videz, ki se res lepo prikaže na dnevni svetlobi (ujela sem ga tudi na 6 fotografiji). Ne maram: vonja, barve (saj  bi jo z veseljem nosila od jeseni-do pomladi, pa bo občutno pretemna), embalaža ni napolnjena do vrha.


AVON GLOW BRONZING PEARLS PINK BRONZE

Avonove kroglice so bile v začetku nekaj drugega kar sem pričakovala, saj sem mislila, da bodo veliko bolj bronzing, tako pa so precej svetle z roza podtonom in so dejansko že osvetljevalec. Sicer mi kar lepo dišijo, če se dotaknem vonja :) in če že morajo biti odišavljene, so mi všeč tudi po teksturi, ki je nežno svilnata, so zelo lepo pigmentirane. In ustvarijo res prelep efekt. Sem bila skoraj 99%, da mi ne bodo všeč nekateri majhni bleščeči delci, ki na koži stojijo, pa vseeno me niti malo ne motijo. Mi pa te po velikosti majhne kroglice rade ostanejo v čopiču.

THE BALM BAHAMA MAMA BRONZER

Po mnogih prebranih ocenah je veljal za precej nevtralnega, hladnega podtona. Na meni ni čisto tako zelo nevtralen, prej bi rekla, da je kombincajia toplega, s hladnim podtonom. Ko sem ga kupila sem imela še precej svetlo kožo je na meni izpadel precej topel, ne pretirano, ampak ravno toliko, da mi ni sedel za samo definicijo obraza pod lično kostjo. Sedaj že imam nekaj barve na obrazu in šele sedaj se mi zdi na moji koži postaja lep. Ustvari prelep mat bronzing efekt, s tistim pridihom zdrave, zagorele, lepe polti, vedno ga občutim kot: dotik sonca. Nima posebnega vonja, tudi sama tektura ni nič posebnega, precej taka pusta, je pa lepo pigmentiran in odlično se zabrisuje in prenese v kožo. Mislim, da potrebujem samo še malo več barve, da se mi prikaže v pravi luči. Moje osebno mnenje: kot bronzer in countouring bi ga iz prve vzljubile vse z toplim podtonom, olivno poltjo, samo kot bronzer pa vsi tipi kože. Mi je žal njegovega nakupa: Ne, v smislu, da ga uporabljam kot bronzer tekom dneva, me pa na svetli koži še ni prepričal kot izdelek za definicijo obraza.
 
LA BRI VILINSKA LEPOTA MICELARNI TONIK

Vonj, efekt, sestavine, vse mi je všeč. Tako prijetno osveži in kožo naredi nežno, ne draži oči in bo odličen za poletje, ker ima malo tistega cool efekta. Sem ga pa premalokrat uporabila, da bi dejansko opazila morebitne spremembe na koži, bodisi dobre, slabe. Je pa embalaža steklena, kar ni ravno v potovalnem smislu najbolj varno in ne bo priročen za dopust, shranjevati ga je potrebno v temnem prostoru.


MAYBELLINE THE FALSIES PUSH UP DRAMA

Prvi vtis: zlepljen in pajkast videz trepalnic. Točno to je bil moj prvi vtis, veliko maskar imam, naredila bi lahko primerjavo z malim morjem le teh, različnih cenovnih rangov, ampak ta je izmed novejših za moj tip trepalnic (kratke, goste) ustvarila najmanj pozitiven prvi efekt. Sicer zelo všečna in izredno kompaktna gumjasta krtačka, ki iz embalaže sploh ne pride preveč pocasta, na meni naredi malo zmedo zlepljenih trepalic že v  enem sloju. Ampak  ne bom obupala nad njo, ker čutim, da mi hoče narediti volumen, samo malce se mora posušiti in bo na mojih gostih trepalnicah delovala tako kot mora, no upam, da bo in poročam takrat, kako se obnese, sem jo absolutno premalo uporabljala, da bi jo popolnoma skritizirala.  Za mesec ali dva se bom že lažje odločila :). Jo nosim na fotografijah, vendar pa sem si mogla pomagati z drugo maskaro, da sem trepalnice ločila med sabo.

CAUDELIE VINOSOURCE MATIRNI FLUID

Dejansko deluje in bi izredno bila všeč vsem z mešanim- mastnim tipom kože, ter tistim, ki poleti na koži ne marate tone izdelkov in neprijetnega občutka na koži. Izredno lahka formula, ki je sploh ne čutiš na obrazu, dovolj vlaži, ne ustvari neprijetnega filma na koži in dejansko nežno matira. Sama sem jo testirala na predelu T-cone, na poudarku nosu in je občutno podaljšala ne izločanje sebuma, saj je tekoča podlaga bistveno dlje obstala na nosu in tudi matirni lističi še dolgo niso bili potrebni. Za to kremico bi si res želala mnenja nekoga, ki se res bori z mastno kožo. Sama sem dejansko prešla na zelo normalno kožo, ki je poleti bolj mešana. Na meni se je v zadnjem mesecu odlična izkazala in je dejansko nisem smatrala kot vlažilne nege, ampak nekak blag primer za T-cono. Bi mi pa bila premalo vlažilna za zimo.




Za mesec ali dva poročam ponovne vtise. Bi ali pa si že preizkusila kakšnega izmed zgoraj omenjenih izdelkov?



 












Komentarji

  1. Meni so pa Avon kroglice zakon kot blush, jih dam mal vec in potem res samo pikico enega roza blusha cez. In dobis tek lep zdrav sijaj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super kroglice so, res sem nekak bila skeptična glede njih samo čudovito osvetlijo in ja kot blush so tudi super. Samo,da se sveti:)

      Izbriši
  2. Hello :D
    Ja, tale bronzer je... topel. Oranžkast. :( Škoda!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Helooo:)ja na meni je na svetli,nevtralni polti prišel zelo toplo,sploh nič nevtralno,zj ko mam malo barve je pa bistveno boljše. Ni mi pa kul še za kako definicijo obraza, tega pa niti ne delam pogosto, tako da ni panike:)

      Izbriši
  3. La Bri Vilinska Lepota MICELARNI TONIK, to moram probat :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. zelo tak zanimiv tonik je, res lepo diši, osveži samo ceno ima malo visoko za tonik, je pa slovenski izdelek in slovensko je treba podpret:)

      Izbriši
  4. Prvo, me veseli veliko slikic! :)
    Joj mam tudi jaz tisto BB kremico, sicer malce drugačna embalaža, pa SPF 12. Ne vem kaj je razlika med njimi? Uglavnem, je nenormalno oranžna. Niti ni časa da oksidira na moji koži, je že ko razmažem tiste pigmente taka groza. Pa pri meni se res neda zblendat da bi zgledalo na kaj. Skratka, ne spomnim se kdaj sem bila tok razočarana nad enim produktom. Pa res škoda, ker je formula taka kul, lahka in maziva, sploh me ne moti da ne prekrije kej dost. Light skin tone my ass. Haha. Ne vem kaj druzga narest z njo, kot vržti v smeti.
    Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Iva, takole, če že kj predstavim kakšna mnenja rada še kakšno slikico več prikažem, tudi sebe, da mogoče posamezniki vidijo kako naj bi nekaj izgledalo. Joj ja ta BB krema je tudi mene malo razočarala, samo po barvi sodeč, po ostalih dejavnikih mi je kul, samo je res preveč topla, in ni šans, da bi jo nosla čez kak drug letni čas, bom še počakala kako se obnese ko dobim malo več barve:).

      Izbriši
  5. Avonove krolgice so zame bolj rdečilo. No vsaj te Pink Bronze. Mi je pa všeč, da so bleščičaste :). Maybelline maskare se kar bojin. Jo imam doma, ampak so najprej na vrsti še druge. Nekako se mi zdi, da sem večinoma prebrala slabe ocene. Ampak pri Maybelline je res treba najprej pustit, da se maskara malo posuši.
    Da je L'Orealov light oranžen me pa sploh ne preseneča. Jaz sem se L'Orealu odpovedala. Enostavno nimajo normalnih odtenkov. O tem kako ene znamke kar vse označijo za Light je pa itak že smešno. Kot da še nikoli niso preizkusili izdelka na svetli polti. Katastrofa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mi2-e sva že dve, ki imamo rada glow look:) Joj jaz nad Maybelline iz prvih nekaj uporabah res nisem najbolj navdušena, tako hudo zlepla trepalnic mi ni že dolgo kaka maskara, samo bom počakala, da se malo posuši, pa potem ponovno probala. Joj ja L´Oreal pa res škoda, ker mi je res všeč ta sijoč videz, samo lepo prosim naj zbrišejo tiste besede o light skin tipu kože, ker bi se kakšni sneguljčici v polti zavrtelo v glavi od odtenka. :):):)

      Izbriši
  6. Gorgeous! You look so pretty!!!
    Loved your detailed post. xx

    OdgovoriIzbriši
  7. TheBalm me je najbolj zanimal :D Ne vem zakaj na splošno rada berem o bronzerjih, ki pa jih do zdaj niti enkrat nisem uporabila. Sem čisto presvetla in prebleda, pa me je potem strah, da bo bronzer na meni čisto pretemen. L'Orealova BB krema pa škoda, da nima kakšnega minusa manj. Na meni bi vsekakor bila še temnejša videti, po vrhu imam kup mozoljev, kar pa potem tako ne šteje, glede na to, da jih ne prekrije :/ LaBri tonik pa wauuu, jaz sem sicer kremico dobila, je pa še nisem uspela stestirati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem Bahama M. kupila zaradi mnogih ocen,ker naj bi bil tako izrazito nevtralen, na me nina žalost ni, oz. sem jaz še presvetla in povleče še v preveč toplo. Ampak z nekaj barve mislim, da bo super, ker mi je ostalo pri njem všeč. L´Orealova BB kremica pa mi je hudo, ker v drogeriji mi je bilačist kul, doma papravi šok:), ni tako hudo, ko bom imela neki barve bo čist ok, sedaj sem pa še presvetla, da bi zgledala naravno. Mozoljčkov pa res ne zakrije,niti ne dobro pigmentih madežev,je bl za take z lepo kožo.Tonik mi je pa res, res super, no vsaj po prvih vtisih in bi ga nosila poleti s sabo v torbici,samo me embalaža skrbi :).

      Izbriši
  8. Hm...js imam tudi Loreal BB kremo ampak je v embalaži z vijoličnim pokrovčkom in pisavo, pa ima SPF 12...zanimivo moram sprobat če je drugače formula druga. Meni je za poleti ful fajn ampak za ostale letne čase je pa pretemna :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja za poleti bo, ostali časi pa res ne, no vsaj pri meni ne, ker sem kar svetla. Meni je všečvšeč pr BB kremici, samo barva pa je res mal smotana ampak ok,naj bo:)Me pa zanima, če je kj bolša formula v primerjavi s tvojo, no zaščitni faktor je bistveno višji. :)

      Izbriši
  9. Kako lepa objava, in slike in celoti opis. So me pa zamikale Avonove kroglice.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala**, kroglice so res luštne, bodisi za lička, osvetljevanje. Meni so všeč:).

      Izbriši

Objavite komentar