• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NA TESTU: FLOW KOSMETIKKA MASKI ZA OBRAZ









Flow negovalna kozmetika prihaja iz Finske in je plod ročnega dela družinske obrti, ki v svojih izdelkih uporablja certificirane organske in divje rastle sestavine iz neokrjene Laponske. Riitta Jänkälä je svojo zgodbo začela z izdelovanjem trdih mil, danes pa se je Flow kozmetika razširila po vsej Finski in dosegla domove po tudi po Evropi. V svojem naboru najdete vse od trdih mil, izdelkov za lase, nego kože in telesa.

VSI TIPI KOŽE: ENCIMSKI PILING- PUDER MASKA BRUSNICA 100 ml

Je namenjena odstranjevanju odmrlih celic in posvetlitvi kože. Glede na to, da vsebuje delce papaje in ananasove encime, jagode, brusnice arktično jagodičevje sem pričakovala lep vonj, mogoče malce sadni, pa me pri tej maski dejansko ni prepričal iz prve in sem potrebovala precej časa, da sem se nanj privadila. Maska v obliki prahu, z zelo drobnimi delčki je izredno nežna, brez težav tudi za vse tipe kože, tudi tiste z občutljivo kožo. Sama jo na koži pustim 15-20 minut in jo na to z mlačno vodo sperem. EFEKT: čista, sveža, prebujena, vidno lepša koža, predel nosu spoliran, če uporabim za izpiranje maske gobico, dobro odstrani tudi suhe luske. Sploh ne vem kaj me pri maski zmoti, mogoče njen začetni vonj, ki v stiku z vodo zbledi, mogoče se bo marsikomu cena zdela visoka, vendar pa naj poudarim, da je v primerjavi z drugimi encimskimi pilingi cenejša in z prijaznejšimi sestavinami. Maska deluje in zagotovi to, kar obljublja. Cena: 24,50 eur.

  MEŠANA-MASTNA KOŽA: MASKA ZA OBRAZ PUDER- BARJANSKA ROBIDA IN MINT 60g

Maska, ki je v osnovi zasnovana iz zelene gline (vsrkava nečistočo, sebum) in gline Rhassoul (čisti, utrjuje), z dodatki poprove mete (osveži, zmanjšuje pore), barjanske robide (antioksidativna, antibakterijska, spodbuja nastanek kolagena), kopriva (zdravi kožo, deluje v boju s sebumom) bi bila vešč vsem z mešanim, mastnim tipom kože (le tem je tudi namenjena) ali pa tistim, ki v poletnem času iz suhe- normalne preidete na izrazito T-cono, tako kot se zgodi pri meni. Izredno prijetnega, naravnega vonja, po glini in mentolu. Ponovno efektivna, tako kot glinene maske znajo biti, saj sem pri njej dejansko opazila proceš čiščenja sploh v prvem tednu, ko se je koža nanjo privadila se je vse umirilo. EFEKT po 10 minutah: Maska odlično vsrka maščobo, kožo očisti, poživi in me dejanko zanima, kako se obnese na izredno mastni, aknasti koži, saj ne meni ustvari tako močan efekt čiste kože. Cena: 13,90 eur. 

 

Maski najdeš v spletni trgovini Kozmetix.si, kjer si lahko preveriš še vse preostale Flow izdelke, prebereš odlične blog zapise in nasvete, lahko pa jih spremljaš tudi preko FB strani TUKAJ, IG profil TUKAJ.

 

 










PR*products

Komentarji

  1. So te encimske maske, pilingi boljši odtistih klasičnih z zrnci. Sedaj imam Balejin piling pa mi je kar vredu. So ti, ko jih uporablaš ti boljši?. Hvala za odgovor. Marija.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Marija pozdravljeni, razlika med pilingom, ki ga uporabljete Vi(mehanski) in tega, ki jih sama(encimski)so moji v obliki praha, potrebno jih je zmešati z vodo v pravilnem razmerju. So izredno nežni, niso grobni in s pomočjo sadnih encimov luščijo nepravilnosti na koži. Najpogostejša sadna encima sta ravno Papain iz papaje, bromelain pa iz ananasa. Obstajajo pa tudi Kemični pilingi, ki vsebujejo AHA in BHA kisline, ki so izredno dobre v boju z nečistočo, pigmentimi madeži, pegami, ogrci, nečistočo. Dobro jih je uporabljati tudi na tip kože. Ko uporabljamo mehanske imamo občutek, da res nekaj delamo na koži,medtem ko pri encimskih tega občutka nimamo,ker so tako nežni, je pa rezultat pri encimskih velikokrat pri meni veliko boljši. Upam,da sem Vam lahko pomagala.

      Izbriši
  2. Fabulous review. Loved your detailed post.
    kisses

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar