• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MOJA POMLADNA NEGA OBRAZA




SKIN BLOSSOM ČISTILNO MLEKO

Nežen, mehek in učinkovit odstranjevalec makeupa. Sicer pri vodoodpornih ličilih potrebuje pomoč, pa vendarle v osnovi kožo naredi mehko in neizsušeno. Sploh suha koža ga ima zelo rada.  Minus: na samem začetku izrazit in zelo specifičen vonj, ki se ga po nekaj uporabah popolnoma privadiš, potrebuje čistilne  dodatke pri težjem makeupu.

BALEA ČISTILNO OLJE ZA ODRSTRANJEVANJE MAKEUPA

Majhno, efektivno in poceni. Še vedno meni ljubši je L´Occitanov, ker je na meni izzove več mehkobe, pa vseeno Balein ravno tako odstrani ves makeup in tudi ne izsuši kože. Pa še nobenega posebnega vonja nima, L´occitanov pa je poln dodatkov parfumov, za to pa tako lepo diši :). Minus: izredno trd sistem pumpice.

SKIN BLOSSOM ČISTILNI GEL

Kar čistilno mleko ni odstranilo, morebiti tudi olje, pa je čistilni gel lepo odstranil in kožo naredil čisto. Odlične sestavine, nežen po teksturi in res prijeten za uporabo. Samomostojen ravno tako ne odstrani težjega makeupa, pa vendarle mi je bil izredno všeč, ker ne izsuši koži in ni povzročil nobene zmede na koži. Minus: na samem začetku izrazit in zelo specifičen vonj, ki se ga po nekaj uporabah popolnoma privadiš, potrebuje dodatke pri težjem makeupu (maskara, eyeliner).

SKIN BLOSSOM TONIK

1A tonik, dobesedno. Navlaži, ne izsuši, poudari mehkobo na koži in ne pušča mastnega občutka. Eden boljših tonikov, ki sem jih preizkusila. Minus: na samem začetku izrazit in zelo specifičen vonj, ki se ga po nekaj uporabah popolnoma privadiš.

CAUDELIE BEAUTY ELIXIR

No, ja ne vem, če bi mu dala ravno naziv elixir, pa vendarle na meni ustvari precej intenziven efekt gladke in spolirane kože, veliko bolj kot Melvitine cvetne vodice. Jo prijetno osveži in zaradi vonja sprošča. Minus: alkoholi, sicer naravno pridobljeni, mentolast pekoč občutek, če zaide v oči, pumpica ni ravno v brezhibnem stanju.

ANNEMARI BORLIND NATUROYALE BIOLIFTING PEELING POWDER

Velik DA za encimski piling, ki deluje hitro in učinkovito. Vse suhe luske odstrani, brez pretiranega dolgega čakanja, brez grobih delcev kožo naredi sijočo, svežo in res tisto za katero rečeš, da je opazen efekt. Sploh občutljiva koža bi mu bila hvaležna. Je pa cenovno  v višjem rangu, ampak svojo nalogo opravi in to je pri meni pomembno. Sama sem kupila mini pakiranje (20g)  in zanj odštela okoli 15-16 eur, celotnih 100g na uradni strani stane skoraj 110 dolarjev. Manjka na fotografiji, zato ga lahko pogledaš tukaj Minus: cena, dodatki parfumov.

HERBIO MASKA ZA OBRAZ AHA

Pri Herbio znamki, se ne morem izraziti drugače kot to, da so res krasni, carski in neverjetno prijazni ljudje, ki jo zastopajo. Imela sem jih priložnost spoznati na SummerMbeauty eventu in res ekipica Herbio je bila najboljša :). Če se dotaknem maske, ki sicer ne izzove posebnega encimskega pilinga v smislu odstranjevanja suhih lusk, je pa vseeno zelo vlažilna in ustvari res izredno mehko in navlaženo kožo in verjemite, da bodo to potrdile vse blogerkse punce, ki so jo stestirale. Po njej skoraj ne bi potrebovala kreme za obraz. Minus: še vedno me malce muči umeten vonj in zasušeni ostanki na predelu vhoda v pumpico.

MELVITA NECTAR SUPER KREMA ZA PREDEL POD OČMI 

Iz te kreme na začetku ni bilo popolnoma nič. Ni mi bila všeč ne tekstura, ne dejstvo, da ni nobenega efekta po uporabi. Pa vendarle se je 2x dnevna uporaba izplačala, po 3. mesecih sem prvič opazila kako lepa je koža pod očmi, da je veliko bolj sijoča, gladka in da korektor, tudi tisti najbolj mat sploh ne izgleda več tako obupno (npr. Bourjois HM na meni zelo matiren). Odlična vlažilna nega. Minus: cena (opravičena), kisel obraz ob prvih uporabah, ker ne opaziš efekta.

HEMPTOUCH KONOPLJINA VITAMINSKA KREMA ZA OBRAZ

Moja dnevna nega, ki ima najhitreje vpijajočo teksturo, ki je včasih tako hitra, da nimaš niti časa, da jo lepo vmasiraš, krožno po obrazu. Krasne sestavine, zelo dobro vlaži,  ne ustvari mastnega občutka in je dobra podlaga makeupu. Slovenska. Minus: brez Spf zaščite.

4 KIDS AND US DNEVNA POMLAJEVALNA KREMA ZA OBRAZ

Moja večerna nega za pocartanje kože, neverjetno kako mi krema ustreza. Tisti nežen napet občutek v kombinaciji z mehko kožo, ki ga dosežeš, ko jo počasi vmasiraš v kožo. In da ne govorim o sestavinah, zgodbi in o tem kako mi ni izzvala nobenih negativnih reakcij. Slovenska. Minus: cena (opravičena), brez Spf zaščite.






Kateri negovalni izdelek pa je tvoj najljubši v tej pomladi?

















Komentarji

  1. Herbio so res super, žal jih nisem spoznala ampak izdelki govorijo zase :)

    Drugače pa se strinjam glede Herbia in konopljine kremice, pa tudi 4kidsnadus dnevno uporabljam <3

    Samo sladkorčki <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oh pri Herbio so res krasni, sem prav vesela, ker sem jih spoznala, všeč so mi preprosti, odprti in nasmejani ljudje. Jaz jih bom podpirala za vedno:):). Mogoče pa kdaj naredijo kakšen event za blogerje in jih boš lahko spoznala:). Me ne od njih zanima še toliko stvari. Ja sem to pomlad res uporabljala same super izdelke.:) Ti pa tudi:)

      Izbriši
  2. Meni je super od Mirati milo za umivanje obraza, pa očitno bo res treba kaj od Herbio sprobat, ker imate punce same pozitivne komentarje. :D (Natalija)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem si zapisala v rokovnik Miratijev čistilni gel, ker sem slišala same pohvale, sama imam sedaj od Alpstories in mi je všeč, je zelo nežen in tako lepo gladko kožo naredi. Herbio sem sama do sedaj preizkusila maski za obraz, nekaj pa sem dobila na eventu in bom v prihodnje tudi tisto z največjim veseljem.

      Izbriši
  3. Loved your detailed post...thx for sharing! Have a great weekend dear! xx


    OdgovoriIzbriši
  4. Razen Melvitine kremice mi tvoji favoriti niso poznani. Sem imela par testerjev tega nectarja dnevne kreme in kreme za okoli oči, in sem ju po parih dneh nehala uporabljat, ker sem imela samo še bolj suho kožo po uporabi. Vsa čast, da si "zdržala" 3 mesece pri uporabi. :) Pa Herbio ima res vrhunske izdelke. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) se kar držim nege, če mi odgovarja, nekateri izdelki iz fotografije so se redno uporabljali tudi 5-6 mesecev, Melvitina linija Nectar Supreme je, no govorim za kremico za pod oči potrebovala res veliko časa, da je pokazala rezultat, nisem pa iz te linije nič drugega probala. Herbio so pa res krasni, v prvi vrsti njihova karakteristika in v drugi njihovi izdelki. :)

      Izbriši
  5. Love it! And followed you, visit my blog ! :) xx -N

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thanks Nisa for your comment, I will check out your blog, kisses*

      Izbriši
  6. Skin Blossom pa prvič slišim, da obstaja. Sem poskusila Hemptouch testerje v lončku in so mi bili zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Skin Blossom je odlična linija z odličnimi sestavinami in kar je res pohvale vredno tudi cenovno dostopna. Mogoče Vam je nepoznana samo za to, ker je ni moč kupiti v drogeriji, ampak na spletu. Meni je to bila ena redkih linij, ki mi kot skupek nege ni povzročala nevšečnosti na koži. Hemptouch ima tudi odlične izdelke, sestavine, bazirajo na konoplji in kremica mi je bila red dobra vlažilna nega čez dan.

      Izbriši

Objavite komentar