• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

SKIN BLOSSOM ORGANSKA KOZMETIKA: LINIJA ZA NEGO OBRAZA IN LAS






Večkrat nagrajena linija Skin Blossom je 98, 85%  naravna in brez težkih sestavin (SLS, SLES, ALS, Phylatov, parabenov, fenoksietanolov, DMDM, PEG, silikonov, umetnih barv in dišav, Petrokemikalij, Urea, DEA, MEA, TEA, glikolov in gensko spremenjenih sestavin).  Ustvarjena in pakirana v Veliki Britaniji, dosega najstrožji certifikat iz strani Soil Association. Vsi izdelki so registrirani pri Vegan Society, ni testirana na živalih in ne vsebuje živalskih sestavin. Embalaža je iz 100% reciklirane embalaže in ima brezzračen sistem pumpic. Dobila sem jo možnost stestirati in danes z Vami delim svoje mnenje.


 SKIN BLOSSOM ČISTILNO MLEKO & ČISTILNI GEL IN TONIK ZA OBRAZ

Linija Skin Blossom ima naraven vonj, brez dodanih umetnih dišav, za to je njegov vonj pristen in se je nanj potrebno privaditi. Mene ne spominja na cvetlice, zelišča in res zelo težko opišem vonj. Dokler se nanj nisem privadila mi ni bil najbolj všeč. Čistilno mleko  (91% BIO sestavin) je izredno nežno in prijetne teksture in je sploh krasen za občutljiv predel okrog oči. Njegov vonj zelo hitro zbledi iz kože, ki je po uporabi mehka in navlažena. Dobro odstrani makeup, za izjemo maskare, eyelinerja, sploh vodoodporne, tukaj si moram vzeti več časa, ker pa nočem predela okrog oči preveč mučiti (občutljiva koža) preostalo prepustim  Skin Blossom čistilnemu gelu (74% BIO sestavin), ki ima ravno prav tekočo gelno teksturo, in je zelo efektivna in odstrani ves makeup, ki ga npr. čistilno mleko ni. Je pa res, da samostojen tudi ne odstrani dobro maskare in eyelinerja. Kljub vsemu mi je gel predvsem všeč, ker res, ampak res niti malo ne izsuši kože, na otip je nežna, gladka. Za konec nege pa še Skin Blossom tonik (97% BIO sestavin), absolutno me je prepričal, ker je nežen do kože, ne vsebuje alkohola in res dobro navlaži kožo. Zakaj mi je boljši npr. od L´Occitane Immortele, ker naredi veliko bolj mehko kožo na otip. Skupek vseh treh izdelkov poskrbi za mehko kožo, ne draži oči in iritira kože, ter na moji koži niso izvali slabih reakcij.

SKIN BLOSSOM ORGANSKI ŠAMPON ZA LASE

Najprej sem prebrala vse sestavine, pa so mi bile že všeč tiste, ki jih niti šampon in balzam NE vsebujeta. Embalaža je super, kot tista pri frizerjih na pumpico, ki deluje brezhibno in iz nje izstisneš toliko izdelka kot potrebuješ. Šampon je veliko boljši od Alpstoriesa, ker dejansko tudi brez uporabe balzama naredi mehke lase, veliko bolje se njegova pena porazdeli po celotnem lasišču, kar se pri Alpstoriesu pri prvem pranju ne. Tudi pena je veliko bolj bogata, efektiven je pa tako, da prav zaznaš tisti škripajoč občutek na laseh. Sicer priznam, da na mojem zelo suhem lasišču ni povzročil nevšečnosti, vseeno mislim, da je še bolj primeren za normalen, masten tip las, saj se lasišče masti veliko počasneje, 4 dan po pranju las, je pri meni vse še v dobrem stanju. Cena: 11, 43 eur.

SKIN BLOSSOM ORGANSKI BALZAM ZA LASE
Končno naravni balzam, ki naredi mehke, mehke in še enkrat mehke lase, brez da potrebuješ na konicah še celo vojsko dodatnih izdelkov. Tekstura ni pretekoča in niti prebogata, ravno pravšnja za balzam. Efekt delovanja čutiš že ob nanosu na mokre lase, ki so na otip zelo voljni, mehki. Najboljši naravni balzam, ki sem ga preizkusila v zadnjem letu dni. Ko povzamem končni efekt šampona in balzama skupaj v kombincaiji, so lasje sijoči, mehki, voljni. Edino kar mi izdelka izzoveta je to, da marsikateri las, sploh tisti majhni in novi v fazi rasti, voljno švignejo v zrak in izpod nadzora in potrebujejo dodatke, ki jih zgladijo med preostale lase. Se pa balzam dobro obnese tudi v kombinaciji z trdimi mili (Flow, Naravno Milo) in Alpstories Aloe vera šamponom za lase. Pa še toliko lepih naravnih sestavin vsebuje, ki jih lahko prebereš tukaj. Cena: 12, 99 eur.

Oceno o njihovi kremi za roke si lahko prebereš tukaj in  tukaj. Bom pa stestirala tudi še njihovo kremo za obraz in kremo za predel pod očmi, vendar pa pridejo na vrsto, ko porabim sedanjo nego, ki je zaenkrat še ne bom menjala.  




Cenovno izredno dostopne, kvalitetne izdelke Skin Blossom lahko preveriš v spletni trgovini Herbas TUKAJ.















With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Ooo ful dober, sta me orng zamikala tonik in sampon ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Lovely pics dear and interesting beauty products! Have a great week! xx

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar