• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NARAVNO IN SLOVENSKO: NARAVNO MILO!








Z naravnimi izdelki Naravno milo sem se prvič srečala v lanskem letu, ko sem si naročila mesečne Škatlice, kjer je bilo med izdelki tudi njihovo sivkino milo. Odlično milo, ki je tako lepo dišalo in sem ga vedno imela v spominu.


MEDENO IN MANGOVO MILO 

Kot prvo mi je bil všeč njun naraven vonj, medeno milo me je malce spominjalo na tiste gele za šamponiranje z mlečno osnovo, mango milo pa je bilo malce bolj sladkega vonja, sicer ni imel tako izrazitega vonja, pa vendarle je dišal lepo. Všeč mi je bila njuna manjša velikost in ne gre za velike kose mila, ki jih zaradi higienskih razlogov, na to sami doma odrežemo na polovico. Oba sta ustvarila prijetno peno, in sta na koži bila izredno nežna in prijetna za uporabo. Brez težav sta odlično nadomestilo klasičnemu gelu za tuširanje, ker na koži ne izoveta iritacij, niti pri otroški. Vendar pa sem sama po njuni uporabi vseeno sem nanesla mleko za telo. Ne vsebujeta dodatkov barvil, parfumov in sta poleg vsega še lično zapakirana. Izredno zadovoljna in sta mi prirasla k srcu ravno tako kot mila Nona Luise. Cena: okoli 5,50 eur na kos


TRDO MILO ZA LASIŠČE 

Po skoraj letu dni uporabe trdega mila Ma Provence sem si želela mogoče malo spremembe v trdem milu in Naravno milo ima tudi trdo milo za lase. Naj povem, da je kakšne 3 eur cenejši, količinsko za dva-tri mesece in da prijetno diši po zeliščih. Res je velik kos mila, meni to niti ni problem, ker sem na to navajena. Pri začetnikih pa bi znala biti težava. Je pa res, da če je to zate prvič, rabiš nekaj časa, da se privadiš na rokovanje. Zelo lepo se peni in predvsem pomebno enakomerno porazdeli po lasišču. Dobro očisti lase,  so prijetno mehki na otip, zelo sijoči, saj tudi, če nisem uporabila nobenega balzama za lase, niti olja za lase v namen testa so bili res noro sijoči. Kljub vsemu pa suhe konice potrebujejo dodatke. Je pa bolj primeren za normalno, mastno lasišče. Moje je malce bolj suho pa sem mogoče drugi dan imela občutek, da me hoče n adoločenih predelih malce srbeti. Ampak je hitro izvenelo. Sem pa 3 dan po pranju las še vedno imela zelo solidno stanje na lasišču, tako da za kakšen dan se je poznalo, da ne potrebujem pranja. Pogrešam samo luknjico, da ga po uporabi lahko obesim, da se dobro posuši. Cena: okoli 6 eur.




Izdelke Naravno milo lahko najdete v spletni trgovini TUKAJ, preverite pa lahko tudi njihovo FB stran TUKAJ.



















With LOVE Sugarlove blog 

Komentarji

  1. Vidiš, jaz pa nikakor nisem za trda mila. Mogla bi jih spet malo prezkusiti, ampak jih nisem (razen za lase od Lusha) uporabljala že leta :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Veš, da verjetno jih tudi jaz ne bi, ampak sem jih prav vzljubila, je stvar okusa in navade in ko se navadiš je pa čisto ok, sploh naravna so mi res všeč, ker kože ne izsušijo kot kakšna poceni drogerijska, ko po njih vse zateguje.

      Izbriši

Objavite komentar