• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

HEMPTOUCH KONOPLJINA VITAMINSKA KREMA ZA OBRAZ IN MAZILO ZA LAJŠANJE KOŽNIH TEŽAV

Edini kozmetični izdelek, ki je vseboval izvlečke konoplje in sem ga preiskusila je bil balzam za ustnice, če me spomin ne vara je bil kupljen v DM-u, ampak je to bilo že pred leti in od takrat se za konopljino industrijo nisem pretirano zanimala. Pa vseeno me je moje neprestano iskanje in brskanje po dobri naravni kozmetiki, ki jo ustvarijo tudi pri nas v Sloveniji pripeljalo do Hemptouch naravne kozmetike, ki proizvaja certificirano naravno konopljino kozmetiko. Več kot sem brala o njih, bolj so me prevzeli z vsem kar ponujajo, kar ustvarjajo posamezniki z občutljivo kožo, za tiste, ki se s takšno kožo tudi borijo. Ko dejansko začneš prebirati njihove sestavine, lastnosti in širok spekter delovanja, se zanimanje za znamko samo še poveča.

Razvoj in proizvodnja je plod slovenskega znanja in trudijo se, da je čimveč rastlin pridelanih v Sloveniji, konoplja ima svoje nasade na Dolenjskem. Kozmetika ne vsebuje umetnih konzervansov, temveč samo naravno prisotne, primerna za vegane, ne vsebuje parabenov, sulfatov (natrijev lavril sulfat), parafina, formaldehida, umetnih parfumov, barvil, silikonov. Ponašajo se s certifikatom Aromacert, izdelki niso testirani na živalih, dermatološko poterjeno pa je, da je kozmetika nedražeča na občutljivi koži. Ena redkih spletnih trgovin, ki pri vsakem izdelku točno opiše pomen vsake sestavine.








KONOPLJINA VITAMINSKA KREMA ZA OBRAZ HEMPTOUCH ima izredno kvalitetno embalažo, z dozirnim sistemom na pumpico, ki po teži sodeč prekosa kakšno drugo 50 ml embalažo, tukaj sumim, da je dejansko napolnjena do vrha. Vsebuje dodatke cvetov vrtnic, cvetov geranije, hialuronsko kislino, vitamin E in Q10. En sam izstis količinsko prinese preveč izdelka za moj celoten obraz, polovico iztiska, je tista količina, ki mi ustreza. Barva kreme je umazano bele barve in ima glede na to, da vsebuje konopljo in je naravna, izredno lep vonj, blag, nežen vonj po vrtnicah (pa nisem ljubitelj vrtničnih vonjev).

Ima izredno bogato teksturo, ki pa je v stiku z kožo krasno mazljiva in čas vpojnosti v kožo je takojšen. Res izredno hiter, ne pomnim katera krema, ki sem jo v zadnjem času preizkusila, se je tako hitro vpila v kožo, pa je dejansko krema primerna tako za mastno, zrelo, suho- izredno suho kožo, primerna tudi za vse tiste z luskavico in psoriazo in bi glede na tip kože, ki mu je namenjena pričakoval, da bo veliko bolj mastna in bo čas vpojnosti bistveno daljši.

Končni rezultat je  mehka, nežna, gladka, nahranjena in navlažena koža, ki nima mastnega in lepljivega občutka in je ena tistih krem po kateri lahko takoj pričnete z uporabo tekoče podlage. Nobenega novega mozolja ob menjavi nege, zamašenih por. In še rezultat edinega suhega predela, ki se ga nekako nisem rešila z uporabo suhega olja Adrie Spa, ki sem ga porabila do konca,  da sem po 3 tednih redne uporabe opazila, da imam bistveno manj suhih lusk na predelu nosu in to je dosežek, ki ga nobena naravna krema do sedaj še ni odpravila. 

Moja nega trenutno vsebuje: manjši nanos oljnega antiage planikinega seruma Meze, polovico izstisa Hemptouch vitaminske kreme, zvečer Marilou Bio krema za obraz z arganom.  Cena: 23,95 eur.


Sama uporabljam še konopljino mazilo za lajšanje kožnih težav, ki ima pristen vonj po kamilicah in je univerzalno mazilo, ki se kosa s suho kožo, aknami, dermatitisom, herpesu, strijam, glivicam, luskavici, alergijam in mnogim drugim težavam. Nam je pomagala v boju suhe, razdražene in k srbečici nagnjene dermatitične kože pri še ne 3- letni hčerki, ki se ji je blaga oblika atopijskega dermatitisa, pojavila nenadno, pravega vzroka zanj pa niso ugotovili. Uporaba mazila je v roku 14 dni situacijo popravila v nepredstavljivem pomenu, v roku meseca dni pa je atopijski dermatitis bil minimalen. Kremo redno uporabljamo kot preventivo.


Iskreno in iz srca Vam priporočam, da preverite njihovo uradno spletno stran TUKAJ in dejansko, če ne zaupate mojemu mnenju, mogoče zaupate mnenju mnogih drugih uporabnikov, ki so za njo spisali mnenje.













With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Super objava! Meni so do zdaj vsi izdelki s konopljo odgovarjali, teh še sicer nisem preizkusila, ampak me zdaj zelo mika! xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene je bilo na začetku kar malo strah, ampak sem se prepustila in je odlična in res sem vesela da jo uporabljam. Se pa da narociti testerje v manjsih lončkih in mogoče tako probaš, cena testerjev kompletu, če se ne motim okoli 4eur. Sama sem izredno zadovoljna.

      Izbriši
  2. Jo moram tudi jaz še potestirati, me še čaka da se druge kreme porabijo...

    Po sem tem kar si pisala, pa me zares zares mika :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem bila kar vesela, ko sem porabila olje in sem potem lahko začela s hemptouch kremico. Meni se res noro hitro vpije, navlaži, fajn za makeup,se ne svaljka, da bi mi pa delala težave na koži pa res trkam. Ko sem jo dobila je bila kar težka po vsebini, sedaj pa postaja vedno lažja, tako, da jo pridno porabljam.In mislim, da jo bom do poletja porabila, če ne še prej:).

      Izbriši
  3. Super objavica...tole kremico bom pa tudi jaz preizkusla na moji ekstra občutljivi in suhi koži. Upam, da mi bo odgovarjala. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala:) mislim, da bi ti zelo ustrezala. Je nezna, vlažilna in hranljiva, meni ni povzročila nevšečnosti in vpija se ekstra hitro. Konoplja pa tako velja za eno najbolj zdravilnih rožic, tudi, če mnogi ne priznajo:)

      Izbriši
  4. Thx for this excellent review. I've never heard of this brand before, but will check out their site. Happy weekend, doll.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lenya Thx for your beautiful comment. In you belive in canabis treatment, i think you should check their web site. Have a nice weekend,kisses*

      Izbriši
  5. Lovely post dear! Have a great weekend! xx

    OdgovoriIzbriši
  6. Grem brskat po njihovi spletni strani kaj imajo zame :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar