• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

L´OCCITANE ČISTILNO OLJE IN TONIK ZA OBRAZ KARITE

Kar nekaj mesecev sem varčevala, ja dejansko varčevala v svoj kozarec od marmelade, ki sem ga okrasila z pentljicami:) v namen, da si kupim tako pohvaljeno kolekcijo karite znamke L´Occitane. Čistilno olje je bila prva izbira na seznamu želja, že toliko časa, da je bila samo vprašanje časa kdaj in kako :). Olje in tonik sem kupila meseca avgusta in to je bilo zagotovo najbolj težko pričakovano testiranje za mojo kožo.

Fantastična linija Vam rečem in bomba za suho kožo, no ne samo suho, kar za vsak tip kože. Prozorna 200 ml embalaža na prvo oko ni nič posebnega, kvalitetna plastika, ki zaradi svoje barve omogoča kontroliranje preostale vsebine. Dozirni sistem na pumpico, ki sem ga sama vajena, nekomu, ki pa prvič posega po tovrstnemu sistemu lahko dela preglavice, saj lahko z brez pravega občutka, kar na hitro izstisnemo preveč vsebine. Čist, svež dizajn, ki je malce velik za toaletno torbico in potrebuje svojo mini potovalno verzijo.






L´OCCITANE ČISTILNO OLJE ZA OBRAZ KARITE

Lahko ga opišem kot meni osebno trenutno daleč najljubši izdelek v moji negi obraza. Uporabljam ga samo zvečer, nekam varčna sem z njim, nočem, da se prehitro porabi :). Še vedno trdim, da je Melvitin peneči čistilni žele, odlična, nežna nega, ki res dobro opravi svojo nalogo in ima ogromno plusev, jo olje za kanček prekosa, predvsem zaradi končnega efekta. Ob izstisku olja iz embalaže, je vsebina oljnata, precej tekoča, ki se ob stiku z vodo spremeni v nežno, ne preveč bogato peno. Vonj je izrazit, klasika vonja kreme za roke karite. Ko sem ga uporabila prvič, dejasnko ni dobro odstranil celotnega make upa, sploh ne tistega očesnega, tukaj strmim k maskari v več plasteh.  Priznam, da sem po opisu sodeč verjela v to, da bo izbrisal vse, pa meni osebno ni. Ker 1. testa ni prestal v najboljši luči sem ubrala drugačno taktiko, dejansko sem ga vmasirala kar direkto na makeup, brez mešanja z vodo, takrat pa me je veliko bolj prepričal. Čeprav naj poudarim, da moja nega nikoli ni v štartu samo z čistilnim oljem. Odstranjevanje z micelarno vodico ali čistilnim mlekom je vedno začetek moje nege in kar micelarna vodica, mleko izpustita olje fantastično očisti. Naj poudarim tudi, da se pri očeh precej zamegli vid, tako da nekaj časa je potrebnega, da ponovno normalno vidite. A kaj me dejansko najbolj prepriča je zagotovo končni efekt, nežna, mehka, nahranjena koža, ki ni izzvana ZATEGOVANJU in to je za mojo suho kožo, nekaj najboljšega. Naj poudarim še to, da imamo precej trdo vodo in se olje odlično kosa tudi s to težavo. Če je vreden svojega denarja?, 19,30 eur ni mali znesek, vem, da plačam tudi blagovno znamko, ki je roko na srce meni izjemno ljuba, se pa ne bi nihče branil, če bi cena bila 15 eur in bi bila čisto zadovoljiva :).

L´OCCITANE TONIK ZA OBRAZ KARITE

Nežen čistilni tonik je eden tistih, ki ne vsebuje alkohola in se odlično sklada po uporabi čistilnega olja. Vonj po kariteju, ki na koži ne pušča mastnega ali lepljivega filma, občutka. Dobro navlaži kožo in ko se v celoti vpije, je na otip mehka in gladka. Všeč mi je, ker kombinacija olja in tonika na koncu dejansko ne potrebuje več kreme za obraz, čeprav Vemo, da jo. Uporabljam ga 2x na dan v količini 1-ga izstiska pumpice. Zaenkrat stika z očmi še nisva imela, tako, da če draži oči težko opredelim. Mi pa ni izval nobenih alergij, na samem začetku se mi je na vratu pojavilo nekaj majhnih mozoljev, ki pa so bili samo reakcija spremembe. Ga pa glede na to, da je v uporabi že 4 mesec, kar hitro porabljam, ampak predvidevam, da je količinsko gledano izdelka vsaj za 6 mesecev. Kljub, kar visoki ceni boste popolnoma enak efekt našli že pri naši Afroditi, Himalayi tonikih, ki pa sodijo v cenovni rang 5 eur in ravno tako opravijo odlično delo. Cena 17,30 eur.



Fantastična linija, ki je odlična nega vsakeg tipa kože, še posebej suhe kože, saj z njo zagotovite veliko dozo vlage. Osebno sem izjemno zadovoljna, ker res želim, ohraniti kožo brez suhih lusk in čim bolj navlaženo. Linijo karite lahko kupite v spletni trgovinici L´Occitane tukaj ali pa v eni izmed njihovih prelepih in dišečih trgovinic. Moja najljubša je v Celju, ker ima najboljšo svetovalko Mirelo, ki je pravi sonček in je ena redkih, ki ji po njenem svetovanju verjamem na besedo in do sedaj sem se še vedno vrnila nazaj k njim :).







Poznaš linijo karite, te mika, bi zanjo odštela kakšen evro več?











With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Mene mika....ma vse iz te linije.Morda zdej me malo bolj olje, nekako sem zadnje case kar kolegica s temi olji. Kje si pa dobila te male izdelke? Ful so lustni.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je super olje, ma cela ta linija je mega:), tele mini izdelki,pa so del adventnega koledarja bili. Ja ful fajn so, bi kr same take imela, pole sem 100%, da jih porabim.:)

      Izbriši
  2. Thanks my dear, you are sooo swetty:)

    OdgovoriIzbriši
  3. To olje mi je super. Najraje ga uporabljam, ko moram odstraniti res ogormno makeupa, za kakšne kreativne looke. Vse gre dl z eno potezo. Čeprav pri oljih mi pa ni všeč to, da zamegli vid, ampak če si izogibam očem je super. Včeraj sem dobila tudi tonik kot darilo in sem zdaj zelo vesela, da imam oboje :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. iii super darilo:), mislim, da si ga bila orng vesela:), zj imaš happy family duo:)

      Izbriši
  4. Joj, a samo meni to olje ni všeč? Sem ga testirala, pa mi ni...

    Me pa vseeno zanima tonik :)

    Super ocena + fotke!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala katja, mislim, da si ti res že večkrat omenila, da ti to olje res ne ustreza. Jst trkam, da sem se res dobro ujela z njim in sem se pošteno razvadla, imam občutek, da ni nič več tk fajn kot to:)P.s hvala za pohvale:)

      Izbriši
  5. Tole olje je že dlje časa na moji WL, samo morem najprej porabit ostale cleanserje :D
    Vem, da sem verjetno malce pozna glede tega, ker sem v zaostanku z vsem, ampak krasen nov izgled bloga! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz ti tudi svetujem, da prej porabiš vso zalogo,ki jo še imaš,vmes pa mogoče našparaš zanj:)mislim pa,da ti bo všeč,sama sem res potrebovala nekaj časa, da sem se privadila nanj,zj pa ne vem kako bi bila brez:)Sem pa vedno v iskanju cenejše alternative.In hvala za pohvale <3<3

      Izbriši
  6. Enkrat bosta moja, ce ne oba pa vsaj olje. Bom pa prej preizkusila tistega, ki si mi ga zadnjic linkala :)
    Sem pa zdejle nabavla po Karininem priporocilo Afroditino mleko, naj bi precej dobro odstranilo make up. Pa da vidimo ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tisto olje bom tudi jaz probala, zj imajo ravno eno kodo za 10% popust,samo ga še kak mesecne bom rabla:), drgače pa meni so izdelki od Afrodite zakon, pa mleko meni res ful fajn odstrani make up, se spomnem k sem ga mela od Baleje še, pa je ful fajn nesu vse stran, poleg tega, da je bla koža še bolj mehka kot pri kakem toniku.

      Izbriši
  7. Uuf jaz mam tud suho kožo, luskice in zategovanje so kar nadležna zadeva :/ sicer ne vem kolko bi se mi dalo packati z oljnim odstranjevanjem, ampak najbrž bi ga blo vredno preizkusiti :) me pa priznam bolj mika tonik.. :) ker me težko kateri fascinira :D ta karite linija je res mamljiva :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jst sem tut misla da bo cela packarija pa ni hudega, tako sem se navadla na olje, da nevem kak bom brez, tonik je po efektu sodec fajn, je pa dosti cenejsih laternativ, ki imajo podoben učinek, npr. afrodita. Imas pa sedaj ful fajn set karite za 17 eur v L'Occitanu, in je cistilno olje, tonik, kremica, to novo olje, pa še neki in se izplaca. Jst si velkokrat tak kupim pol pa vidin ce mi ustreza, je pa linija karite drgace meni ful dobra, sploh kremi za obraz.je pa meni moj grozno luskast tip koze resilo najprej arganovo olje, ampak res redno vsak dan 4 mesece skupaj in trkam ker imam tako lepo kozo zaenkrat.:)

      Izbriši
    2. Mja sam afroditin mi ni bil ravno :/ do zdaj me je navdušil edino tonik od Kahne ;) ki pa ga pol nisem več našla :/ večinoma me neprijetno zategujejo :/ joj me mikajo te zadeve, še posebej ta komplet,ki si ga omenila, samo mi lušte delaš ;) sam žal se mi to trenutno denarno ne izzide :) bom mogla jaz tud v šparavček davat :) ja jaz zdaj tudi olja preizkušam, oziroma trenutno mam kamilico, pa mi kar ugaja :) arganovo pa je tud že na wishlisti (ki se vztrajno daljša) :))

      Izbriši
  8. Saj vem kak je,ko imaš kakšne večje želje, pa si od njih oddaljen na milijone km:)sicer jay imam omejenproračun porabe na mesec za lastne potrebe in ga že vsaj 3 mesece nisem niti za polocivo zarabla, potempana tak način kj prišparam. Ampak vse to še nekoč pride, kozmetike ne bodo nehali nikol proizvajat:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ja saj, samo nek način si treba najt :) Maš prav, kozmetike ne bodo nehali proizvajati, sam naši seznami pa se bodo vztrajno daljšali :))

      Izbriši

Objavite komentar