• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

L´OCCITANE MEDENA KOLEKCIJA KARITE Z MEDOM

Tolažim se, da sem porabila 15% kuponček, ki sem ga dobila na blogerski konferenci in z njim kupila zapakiran set balzama in kreme za roke iz nove kolekcije Baumer Levres Miel Fondant lip balm ali po naše KARITE Z MEDOM omejena kolekcija, ki jo če jo rabite ali ne morate, ampak res morate povonjati. Tako sladko, medena, dišeča, da bi jo dejansko lahko pojedel. Res dvomim, da bi komu imala neprijeten vonj, pa tudi, če ste še tako anti za medene vonje:). Se pa tudi tolažim, da sem s svojim nakupom mila prispevala k dobrodelni noti, nakupa očal, kar pa je za mojo dušo balzam pomiritve, če v sebi nimaš kanček dobrodelne note, so vse stvari na nek način v življenju zaman. Z milom sem prispevala za druge, z balzamom in kremo za roke pa malce za sebe.

Karite z medom omejena kolekcija





Milo za dobrodelnost mehki med, 50 g se skriva v prelepi kartonasti škatlici, ki ima lep dizaj tako kot celotna kolekcija. Trd kos mila v nežno rumeno-bež barvi, z vidnim zapisom L´occitane še nisem preiskusila, preprosto iz 1 razloga, ker milo iz škatlice tako lepo diši, da se vonj prenese po celotni spalnici in dejansko odišavi prostor in vedno, ko vstopim vanj takoj zavonjam medeni vonj. Mislim, da tega mila sploh ne bom uporabila ampak bo nadomestek dišave. Je pa po milo na otip zelo nežno in gladko in me prav zanima ali bi po uporabi izsušilo kožo. Če popustim vonju in ga uporabim poročam rezultat:). Cena 2 eur.




Smetanasta krema za roke s karitejem in medom, 30 ml je absolutna zmagovalka. Krema vsebuje 25% karitejevega masla. Odličen dizaj, izbor barv, klasična L´occitane embalaža, vendar pa tekstura tako zelo drugačna od preostalih krem za roke, ki jih imam od L´occitane, pa jih ni malo. Tako bogata tekstura, ki ob izstisku spušča malce brizgajoče zvoke, z njo se počutiš kot da dekoriraš tortico:). Fascinantno kako tako bogati teksturi uspe preiti v kožo, takoj. Hitro vpojna, vlažilna in hranilna, dišeče medeno-sladka Vas res ne bo pustila ravnodušne. Očarana sem nad vonjem in dejstvom, daje to ena izmed boljših L´occitanovih krem za roke poleg klasičnega kariteja, ki me je ponovno prevzela. Toplo Vam jo priporočam, kljub temu, da se precej hitro porablja. Cena 7,60 eur.

Balzam za ustnice mehki med, 12 ml je preprosto daleč najlepši balzamček, ki te razveseli z dizajnom, barvo, vonjem in svojo lahkotno teksturo, ki ni lepljiva in ne ustvari težkega občutka nosljivosti. Ima plastičen aplikator, ki je poševno prirezan in se prilega vsaki obliki ustnic. Vsebuje 5% karitejevega masla in s tem zelo lepo vlaži in ščiti ustnice bred mrazom in suhim zrakom, vendar pa se pri hudo razpokanih ustnicah, ni obnesel ravno najbolj prepričljivo. Meni osebno dobra preventiva, ne pa toliko kurativa. Ga pa boste imeli za veliko časa. P.s poljubi še nikoli niso bilo tako sladki :). Cena 7,60 eur.



Set balzama za ustnice in kreme za roke stane 15 eur. Kupite ju lahko v vseh L´occitane trgovinicah, na spletu tukaj pa lahko preverite celotno kolekcijo Karite z medom.





















With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Kak mi delate luste, sploh ker sem velik naudusenec nad medom <3 17ga sploh ne nesem nic dinarckov sabo :P hehe

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Milo te še tako čaka, ampak 17 res bolse, da denarnice ne nosi s s sabo:)

      Izbriši
  2. Res, ampak res vsem je tale krema za roke noro dobra in vsi ki to rečjo dodajo tudi to, da se res hitro porablja. Večina jo je porabila v 14 dneh.
    P.S tudi mene še čaka kuponček s 15 % popusta :D :D Hm.....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Porablja se pa res hitro, malce več izstisnem in se ti zdi, da je je precej manj, ampak drgače mi je pa ful všeč.:)

      Izbriši
  3. Jaaaaaaa, tale krema za roke je TOP. Samo moja je res že čisto na koncu. Me prav žalosti :(. Ampak še vseeno je TOPPPP!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nora je:), ampak porablja se tudi hitro:) jo zj malo šparam, ker imam občutek, da je decembra ne bo več:)

      Izbriši
  4. Great review! These all look so good!<3:)

    http://livinlikeaileen.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar