• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ZABAVNA, DIŠEČA, SPROŠČENA IN MLADOSTNA LINIJA NOVE KOLEKCIJE DVOREC TREBNIK dt

Ob koncu poletja nas je Dvorec Trebnik prijetno presenetil z njihovo novo linijo, ki so jo poimenovali kar po svojem podjetju dt, linija, ki ima prenovljen, zabaven dizajn, linija, ki Vas bo očarala s svojo prijaznostjo do sestavin in linija, ki kupi vaš srček z dejstvom, da ne testira na živalih.


Funky coconut gel za tuširanje, Funky coconut šampon za suhe lase, Energy tonic in Sparkle star olje za telo in obraz




Gel za tuširanje Funky coconut bo čisto razvajanje za vse tiste, ki še vedno sanjate poletje in ste ljubitelji kokosa. Nežen vonj kokosa, lahka tekstura gela, ki kožo lepo očisti in je ne izsuši. Se ne intenzivno in bogato peni, kar pomeni, da se hitreje izpira. Ne pušča mastnega filma in je po uporabi mehka, tudi nežno odišavljena, vendar le ta vonj hitro zbledi. Šampona za lase na žalost še nisem preizkusila. Cena gela za tuširanje: 2 ,99 eur, cena šampona za lase: 3,49eur.


Gel in šampon ne vsebujeta parabenov, silikonov, sintetičnih barvil in mineralnih olj, kar ju zagotovo uvršča med koži in lasem prijazne izdelke.


Klasična meni poznana embalaža z novim in modernim dizajnom, ki je roko na srce prav mamljiva za kupce. Osebno mi je dizajn resnično zelo lep in sem preverila tudi preostale izdelke, ki so ravno tako živih barv in zanimivih poslikav. Bravo za moderen pristop.



Klasičen plastičen odpiralni sistem na pokrovček, ki se je po večkratni uporabi odpiranja in zapiranja izkazal za dobrega. 


To pa sta novosti, ki sem mu preizkusila z največjim zanimanjem in firbčnostjo. Dvorec Trebnik in olje za telo in lase. Krasna zadeva Vam rečem. Kot prvo mešanica 5 različnih olj (mandelj, jojoba, arganovo olje, olje grozdnih pečk, oljčno olje) prekrasno diši, ne preveč intenzivno, zame je vonj ravno pravšen. Vsebuje drobne dele bleščečih delcev, ki pa so popolnoma nemoteči, saj je potrebno dobro pogledati, da jih sploh opazimo, tako da tudi, če olje uporabim na obrazu ni skrbi, da bom cela bleščeča. Odlično se je obnesel tudi na suhih konicah, ki so bile po uporabi mehke in dišale so. Sem ga pa prvič nanesla čisto preveč in se dejasnko ni v celoti vpilo, tako da je nasledje jutro izgledalo precej mastno stanje konic, so se pa svetile v tistem pravem pomenu. Moj najljubši argument zakaj je izmed vseh izdelkov le ta moj favotit je dejstvo, da se olje neverjetno hitro vpije v kožo zaradi svoje lahkotne formule, bodisi mokro in meni še bolj pomembno suho kožo. Ne pušča mastnega in lepljivega občutka ampak nežen in mehek, tisti  zdrav videz, občutek kože. Krasno vlaži in je super večerna nega za nahranitev kože pred spanjem. Absolutno moj zmagovalec in pohvale Dvorec Trebnik, mene je izdelek kupil:).Cena 6,99 eur.


 

Energijski tonik ali kar po domače osvežilna meglica za telo bi mi moral biti moj pravi must have, saj sem doma obrožena z cvetnimi vodicami od Melvite in Immortele L´occitane brezalkoholnem toniku, a me vendar ni tako zelo prepričal. Mogoče iz dejstva ker vsebuje alkohol, le ta pa moji suhi koži ne ustreza preveč dobro. Ko sem ga prvič posprejala po obrazu sem pozabla zapreti oči in še razdražen mozoljček sem imela, kar je bila posledica vsega, da me je grozno peklo, sicer je v navodilih zapisano, da pred uporabo zapremo oči, sem sama to spregledala in imela kar pošteno pekočo reakcijo. Tudi vonj, ki mi je načeloma všeč malce svež- sladek me najprej ni prevzel, saj sem preveč zaznala alkohol, ki hitro zbledi. Je pa koža po uporabi mehka, niti ni preveč lepljiva in je krasen izdelek za poletje vendar pa za moj okus potrebuje še kar nekaj popravkov. Cena 6,99 eur.



Pri olju me dozirni sistem ne moti, saj ga lepo razprši po telesu, pri meglici pa bi si želela malce nežnejši sistem razpršitve, ki ni fokusiran na en predel. L´occitane osvežilna meglica citronka ima zame osebno popoln sistem doziranja tovrstnih zadev.


Moj zmagovalec je absolutno olje za telo in lase, ki je trenutno že skoraj na polovici embalaže, škoda ker embalaža ni nekoliko prozornejša, da bi dejansko lahko videla kolikšna vsebina še ostaja in ne bi bilo potrebno odpiranje celotne embalaže. Kot drugi najljubši je gel za tuširanje kokos, ki me popelje nazaj v poletje. Osvežilna meglica si za moj okus zasluži še nekaj izboljšav (ukinitev alkohola in boljši dozirni sistem), šampon za suhe lase pa upam, da pride kmalu na vrsto in upam, glede an to da mi je sestavinsko všeč ne bo povzročal zmede na lasišču:).


Preostalo bogato ponudbo izdelkov linije dt najdeš na njihovi spletni trgovini, v Mercatorjevih poslovalnicah in v njihovi trgovinici v Ljubljani.





Že poznaš novo linijo dt, mene vedno znova prepričajo njihovi izdelki in jih s ponosom uporabljam. Če jih še ne uporablate ponudite jim priložnost, Zakaj?, ker podpiramo SLOVENSKO:). 































With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Sem ravno včeraj zvečer spisala objavo DT izdelkov hehe (danes sem se trudila s slikami). Js moram povedati, da sem se zlo razveselila njihovega darilca na konferenci :) Danes bo sicer že na vrsti ocena, ker sem do pred konference imela večkrat možnost uporabiti kakšen izdelek kar pri prijateljici in sem jih že nameravala kupiti :) Vsekakor me zanima ta novi gel za tuširanje. Embalaže so res čudovite! Meni je krema za roke odliiiiična. Pa tudi meglica za obraz in za telo. Mene osebno dozirni sistem pri meglici ne moti. Mogoče zato, ker sem do zdaj uporabljala kakšno ''švoh'' razpršilo, pa še za mojo suho kožo ni bilo ugodno. Mi pa izjemno diši. Mislim, da jo bom kmalu porabila, glede na to koliko se špricam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. DT je super, super:) in sem vesela, da so ti njihovi izdelki všeč;)

      Izbriši
  2. Tole oljce pa moram it pogledat! Zadnje čase sem nasploh navdušena nad olji in tole se super bere. Še posebej, če se hitro vpije, ker se mi po nanosu ful ne da dolgo čakat, da se oblečem :P

    OdgovoriIzbriši
  3. Mene ta Funky Coconut najbolj zanima, itak spet samo zaradi vonja :) Nekaj časa nazaj sem šla v naš Mercator pa še ni bilo ničesar, upam, da počasi dobimo :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tak poletni vonj, po kokosu, sicer ne preveč intenziven kar hitr zbledi. Meni je itak važno, da so sestavinsko prijazni:) Drgače pa pr nas v manjšem Mercatorju tut nisem zasledila, v teh tavelikih pa sem:)

      Izbriši
  4. heiii..i will follow you back;););),thanks:)

    OdgovoriIzbriši
  5. perfect blog ! I follow you honey ;* Will you follow me back ? justperfectfashion.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dear Natalia thanks for beautifull words:) i will follow you back:)*

      Izbriši
  6. The coconut shower gel seems like it'd smell soo good:)


    http://livinlikeaileen.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. It 's smells lika a summer:)and this brand in narural and made in my Country:)

      Izbriši
  7. Embalaža je izjemno privlačna, kar ni dobro zame, ki vedno padem na videz izdelka ;) Vsi izdelki se zdijo super, za Funky Coconut pa stavim, da diši neverjetno dobro :) xx Maja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ah sva že dve, ki padamo na embalaže, čeprav jst se še nekak držim nazaj:), Funky je pa tak kokosov bonbonček;)

      Izbriši

Objavite komentar