• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NAJBOLJ POZITIVNA TRGOVINICA SMILLE CONCEPT STORE

Smille concept store je zgodba mladih, kreativnih ljudi, ki so s tem, ko so odprli tako toplo, posebno, drugačno in predvsem unikatno trgovinico sledili svojim sanjam in željam. Trgovinica s posebno energijo, izdelki, ki jih ne boste našli povsod. Predvsem pa trgovinica, ki je lična, urejena, svetla, topla, z steno za najboljši selfi in ima prelep zavijalni papir. 

Trgovinica je bila del zgodbe 1 blogrske konference v Ljubljani, ki je bil čudovit dogodek in mislim, da tega preprosto ne bom nikoli pozabila. Sedaj imam toliko misli, idej, materiala za testiranje, mogoče samo malce premalo časa za vse. Razveselili so nas z darilcem in bonom, ki so ga nekatere blogerske kolegice že izkoristile. Jaz svojega še nisem izkoristila, pa ga bom v kratkem.  (Kim, poročni album je bil nekaj najboljšega kar sem lahko odkrila:)). V mojem paketku se je skrival keramičen krožniček s ptičkom in je postal moj nov pripomoček za shranjevanje nakita. Božansko lep je, zame je to popolno darilo in mislim, da ga bom kar uporabila na svojih fotografijah, jih res polepša:).  


P.s sedaj pa Vas prepustim fotografijam, ki so nastale, a in še to  ne pozabite se SMEJATI:).








Smile concept store najdete na njihovi prelepi spletni stranitukaj, ki je pregledna in fotografije so čudovite. Pokukate lahko na njihovo Facebook stran tukaj in jih podate veliiiiikkk všeček, če pa ste vešči še instagrama, kot jaz:) pa jih lahko spremljate pod imenom smileconceptstore. Aleluja za vse mamljiva fotografije, ne moreš jih nehat gledat:).  Če pa ste ljubitelji osebnega pristopa, pa nikar ne spreglejte naslova Mestni trg 6, 1000Ljubljana, kjer bodo za Vas poskrbeli kar na licu mesta :).














With LOVE Sugarlove blog


Komentarji

Objavite komentar