• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NAJBOLJŠI NARAVNI ŠAMPON ALPSTORIES ALOE VERA

Priznam, da je toliko mesecev sameval v košarici za izdelke, ki jih imam namem stestirati. Vedno sem odlašala z njegovo uporabo. Po resnici povedano, sem svoje lasišče v red spravila z trdmi milom Ma Provence, ki me je rešil hude srbečice, prhljaja, groznega praskanja.Objavo o tem kako sem se rešila groznega stanja na lasušču si lahko preberete TUKAJ. In tovrstno stanje sem hotela obdržati tudi v nadaljne. Ampak vseeno mi Alpstoriesev šampon ni in ni dal miru, pa še Tina iz La Dolce Vita TUKAJ me je opomnila kako je pomagal njenemu fantu in sem rekla, probam ga samo 1x in če mi ne bo ustrezal mu poiščem nov dom:).


Alpstories Organski šampon za lase Aloe Vera


Kako motila sem se o tem šamponu, večkrat v svojih objavah uporabim izraz ALELUJA, če me kakšna stvar zelo navduši in Aloe Vera šampon me definitivno je in to tako zelo, da sploh ne verjamem, da je tako zelo učinkovit. 

Najprej naj poudarim, da se mu klanjam za vse 0%, ki so odvzeti šamponu in ne morem reči kako velik HVALA za to. Ne vsebuje PARABENOV, SILIKONOV, ALKOHOLOV, MINERALNIH OLJ, SLS in SLES ter FTALATOV. 

99,78% sestavin je naravnega izvora, 98,86% rastlinskih sestavin organskega porekla, 15,15% vseh sestavin pa prihaja iz nadzorovane ekološke pridelave.  Je sploh lahko še boljše?.:)



200 ml šampona se nahaja v precej kompaktni embalaži z pokrovčkom na navoj. Sama sem bila vedno vajena embalaž katerih pokrovček ni bilo potrebno odvijati pokrovčka. Sicer mi je pokrovček na začetku nekajkrat iz nerodnosti padal vsepovsod, pa sem se tudi tega privadila. Plastična embalaža ni ravno ena izmed mehkejših tako, da se malček potrudimo pri izstiskanju, vendar to je še najman kar je meni osebno pomembno.



Vonj je glede na to, da je naraven izdelek zelo izrazit, diši, da ne bo pomote, vendar pa sem na seznamu sestavin zaznala dodatke parfuma, ki pa roko na srce niti ne bi bil potreben. 

Kompaktna embalaža z pokrovčkom na navoj



Tekstura šampona je zelo tekoča in lahka, vendar, če vam šampon npr. pade na tla se zaradi dozirnega sistema, ki ima manjšo odprtinico ne bo izlila iz embalaže. Ni čisto prozorne barve, saj malček povleče na nežni kožni odtenek.



Moje osebno mnenje bo zagotovo eno izmed tistih polnih navdušenja, veselja in aleluj:). Resnično je najboljši naravni šampon poleg Ma Provence trdega mila. Všeč mi je njegova lahka tekstura, ki ne ustvari ekstremno bogate pene. Zelo mastno lasišče operem 2x. Vedno imam občutek, da mi eno pranje ne zadostuje, ker pri prvem ustvarim premalo pen. Šampon zelo dobro očisti lasišče, sedaj imam v navadi že nekaj mesecev, da ga vmasiram v lasišče in pustim nekaj minut, da učinkuje, nato ga z mlačno vodo izperem. Med umivanjem las občutim, da lasje potrebujejo še balzam za lase, ker so že med samim umivanjem na otip pusti, pa za to ne krivim šampona ampak trenutno stanje suhih konic od poletja. Lasje so pri meni brez balzama ali olja po koncu uporabe kar precej krepasti, zato maska in olje obvezno, čeprav pri trdem milu je šlo tudi brez tega. Ampak meni trenutno ne prevladujejo stanje konic ampak izključno lasišča in na tega vpliva NORO DOBRO, nobenega prhljala, srbečice, ne prvi, niti drugi, tretji, niti 4. dan po pranju las. Dejansko sem stestrila šampon ali me bo po 3-4 dneh karkoli na lasišču začelo karkoli motiti in me ni in še zmastijo se mi ne nič hitreje kot prej. In tukaj lahko končam svojo oceno. Šampon je BOMBA in to potrjujem kot nekdo, ki je nad svojim lasiščem dejansko obupal in ni verjel, da se mu sploh da pomagati. Po vsem sklepam, da sem mogoče le v preteklosti bila preobčutljiva na SLS in SLES dejavnike, ki pa jih ta šampon ne vsebuje.




 Šampon je primeren za vsakodnevno uporabo in poleg aloe vere vsebuje še olje pšeničnih kalčkov, oliv, sivke, rožmarina in moringa. Sama krasne sestavine, ki blagodejno vplivajo na lasišče.



Ko sem pred meseci v test prejela Alpstorieseve izdelke, so postali del moje negovalne rutine. Arganovo olje sem dejansko porabila ekspresno hitro in pokriva samo še dno stekleničke. Obnovitveno kremo z Hyaluronom je moja koža na obrazu lepo sprejela, šampon pa je postal del rutine v zadnjem mesecu in je pri meni pustil največji pečat.


Šampon lahko kupite v spletni trgovinici TUKAJ za ceno 12,80 eur. Na voljo je tudi balzam in še mnogo drugih izdelkov, če pa Vam resnično nič ne odgovarja pa si lahko izdelek ustvarite kar po lastni želji :).

Hvala podjetju Alpstories, ki ima svoje korenine v Sloveniji, noro kako všeč mi je njihov koncept dela, vizija, všeč mi je njihov direktor, ki se je v tovrstni podvig podal kot nekdo, ki ni imel oprostite izrazu pojma o naravni kozmetiki, pa pravi, da se vsak dan nauči nekaj novega in da ve vedno več:). Mislim, da je on velika faca:). Hvala, ker širite svoja znanja, obzorja in nudite tako dobro kvaliteto. Slovenija je tako majhna ampak zaradi Vas bo nekoč še prepoznavnejša. Močno verjamem v njihov uspeh in prodor v tujino in močno verjamem, da bo nekoč tudi v Sloveniji stala takšna noro lepa trgovinica kot v Zagrebu, ki upam, da jo bom nekoč lahko obiskala in da pride tisti fini in ogromen robot tudi k nam. 









Kateri pa je Vaš najljubši Alpstories izdelek?



















With LOVE Sugarlove blog 

Komentarji

  1. super objava ! Tudi jas ga imam ampak še ni prišel na vrsto, trenutno se navdušujem nad aussie šamponom !

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je kot naravni šampon res debest, sploh ne morem verjet, a na glavi sem imela res grozno stanje in sploh ne upam več uporabljat kar ni naravno, ker me je prav strah, da bi si poslabšala stanje, čeprav ne dvomim, da je aussie super:)

      Izbriši
  2. Bere se super :) Koliko ml je? Meni je žal kar malo predrag, glede na to da šampone hitro porabim, saj pogosto umivam lase, ker mam precej mastne :/

    Mogoče se odločim za nakup enkrat, ko bo "budget" večji :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 200 ml, ga kar nekam hitro rabim, res ni ravno najbolj poceni je pa vreden denarja, vsaj meni osebno. Ker dokler ne poslabša stanja na lasišču, mi je skoraj vseeno kolko bi stal, tako grozno je blo pred meseci. Drgače bi se pa tale tut fajn na mastne lasišče obnesel. Enkrat, ko bodo finance večje pa ga mogoče probaš.

      Izbriši
  3. Maaaaa zakaj vse tako hvalite tale šampon! Me že res ima da ga preizkusim xD ampak se ne morem ločiti od svojega Keune anti dandruff :

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jst bom rekla tako, da sem probala res velik šamponov in v tega nisem polagala upov, sploh ga nisem imela namena uporabit ampak mi ni žal, da sem ga, lasišče je super in to je najbl važno:), pr konicah pa rabim velik dodatkov:). Js si res ne upam nč drogerijskega več probat, sploh čez zimo ne.Tk da mi bo tale super.

      Izbriši
    2. Jaz sem jih probala tudi kar veliko, med njimi tudi naravne od L'Erbolario, a ta mi je dosti boljši! :)

      Izbriši
  4. Joj kaj sem si naredila tako zalogo šamponov, zdaj imam že 2 na wishlisti. :D Tale je eden od njih!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj:) sej s temi blog objavami se vsaki punci sam večajo seznami..pišuka,no jst imam že eno orng wishlisto samo za Alpstories in bom počasi vlagala v nekaj njihovih izdelkov:). Ker se splača.:)*

      Izbriši
  5. Tudi moj najljubši izdelek je tale šampon, takoj za njim pa je jojobino olje.
    Glede objavice in tvojega mnenja se popolnoma strinjam. Meni je velik plus, da so lasje po samo enem pranju popolnoma oprani in pa tako mehki, da balzama dejansko nisem nanašala.
    Res vse pohvale! <3
    Super objava.

    OdgovoriIzbriši
  6. No, in zdaj ga MORAM imeti. Hvala, Monika! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. saj vem, da imaš še ful drugih..ampak res enkrat pa ga moraš probat:):):)**

      Izbriši
  7. Jaaaa, jaz se javljam- najboljši je! :D
    Ko porabim zalogo vseh pride tale spet na vrsto (sicer si s Kerastase delata družbo, ker tale je tudi top) :D
    P.S a je tamala grizla tisto kovinsko embalažo z zeleno nalepko ? :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Debest je res:) hihihi itak da jo je mela mala v obdelavi, kaj vse ona ne da v usta, res..ampak sem obupala in ji res ne sledim vec kje in kaj ušpiči:):)

      Izbriši
  8. Awesome post! I want to buy that one day:)
    http://livinlikeaileen.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thanks dear, this products is amazing, realy:) one day i hope you can buy it*

      Izbriši
  9. Tole se sliši kot še en šampon, ki ga je treba preizkusit ;) Si delam listo, ker iščem nekaj, kar bi mi dejansko ustrezalo in ne samo na pol - in moji lasje&lasišče so žalost ;)
    Xoxo, Nyx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je res super, glede na to kako je blo na lasisču jevta šampin bomba:)

      Izbriši
  10. Vsi ga samo hvalite in kako naj potem človek reče da ga ne rabi :P Pa zelo lepe slikce <3

    OdgovoriIzbriši
  11. Res je super šampon!

    Tako lahke in sijoče lase naredi... Res pa je, da je malce dražji.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se strinjam, ja poceni pa lih ni, pa kr hitr se rabi:)

      Izbriši
  12. Sploh nisem vedela, da izvira iz Slovenije :) vsekakor je na moji wish listi pa čeprav imam probleme s precej mastnimi lasmi. Se že navajam, da brez suhega šampona ne morem, če mi bo pa ta ustrezal vsaj pol toliko kot tebi bom že srečna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sampon je super in upam da, ce ga kdaj probaš da ti bo kul:)

      Izbriši

Objavite komentar