• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PREDOGLED OMEJENE KOLEKCIJE L´OCCITANE KRALJIČIN SKRIVNI ROŽNI VRT



Sliši se šepet, pridušen smeh, šelestenje obleke … Hip za tem pa se oglasi mehak, jasen in vesel glas mladenke, ki začne recitirati svojo najljubšo pesem: »See, Mignonne, hath not the Rose …« Zelena svežina rožnega vrta se prepleta z nežnim dihom skrivnosti, ki so znane samo štirim sestram. Prav tu si forcalquierške kraljice pripovedujejo zgodbe in si zaupajo svoja tiha hrepenenja …






L'OCCITANE je ustvaril novo dišavno interpretacijo vrtnice, v kateri se prefinjena zelena dišava odpre s citrusno svežino listov črnega ribeza in bergamotke. Njeno mehko, nežno srce razkrije svilnat cveten preplet magnolije in dragocene esence vrtnice iz Grassa. To dišavno harmonijo note črnega čaja v sozvočju z lesno osnovo cedre peljejo v neskončnost.

Nova kolekcija Kraljičin skrivni rožni vrt, ki bo na voljo v omejeni izdaji, vsebuje svojevrsten izvleček iz vrtnice iz Grassa, pridobljen z dvojno ekstrakcijo. Pri tem postopku iz nabranih cvetov izvlečejo dišavne molekule, pridobljeni konkret pa nežno destilirajo s paro. Ta dragoceni izvleček v dišavo vnese svoje čudovite naravne, sveže in zelene note, ki bogatijo dišavne in negovalne formule izdelkov.




Eau de Toilette Roses et Reines Jardin Secret – Kraljičin skrivni rožni vrt, 75 ml



L'OCCITANE predstavlja novo dišavno interpretacijo brezčasnih vrtnic – kolekcija Kraljičin skrivni rožni vrt, zasnovana z esenco vrtnice iz Grassa, obuja spomine na vrt, na katerem so se rade družile štiri forcalquierške kraljice, sestre in zveste zaupnice. V Eau de Toilette Roses et Reines Jardin Secret – Kraljičin skrivni rožni vrt se prefinjena zelena dišava odpre s citrusno svežino listov črnega ribeza in bergamotke. Njeno mehko, nežno srce razkrije svilnat cveten preplet magnolije in dragocene esence vrtnice iz Grassa. To dišavno harmonijo note črnega čaja v sozvočju z lesno osnovo cedre peljejo v neskončnost.

Cena: 46,80 €










Parfumski gel Roses et Reines Jardin Secret – Kraljičin skrivni rožni vrt, 14 ml



Iz L'OCCITANA prihaja novi Parfumski gel Roses et Reines Jardin Secret – Kraljičin skrivni rožni vrt, ki razkriva cvetno dišavo s svežimi zelenimi notami, zasnovano z esenco vrtnice iz Grassa. Ta novi in prefinjeni način odišavljanja z mehkim prilagodljivim aplikatorjem omogoča nanos neposredno na pulzne točke, kar naredi dišavo obstojnejšo. Nekaj gela lahko nanesete tudi na konice las za intenzivnejše dišavno doživetje.

Cena: 21,40 €






Pena za prhanje Kraljičin skrivni rožni vrt, 150 ml



L'OCCITANE je znova poskrbel, da dišavnemu razvajanju pod prho ne bo konca! Nova Pena za prhanje Kraljičin skrivni rožni vrt z edinstveno rahlo in zračno teksturo se hitro vpije v kožo in jo nežno očisti. Zasnovana je s cvetno esenco vrtnice iz Grassa, ki jo bogatijo mehke in sveže zelene note. Kolekcija Kraljičin skrivni rožni vrt obuja spomine na vrt, na katerem so se rade družile štiri forcalquierške kraljice, sestre in zveste zaupnice.

Cena: 13,20 €







Nežno mleko za telo Kraljičin skrivni rožni vrt, 250 ml



L'OCCITANE je znova poskrbel, da dišavnemu razvajanju ne bo konca! Novo Nežno mleko za telo Kraljičin skrivni rožni vrt z lahko teksturo pomaga navlažiti kožo in jo naredi žametno mehko. Koža je prefinjeno odišavljena s cvetno dišavo, ki jo bogatijo mehke in sveže zelene note. Kolekcija Kraljičin skrivni rožni vrt, zasnovana z esenco vrtnice iz Grassa, obuja spomine na vrt, na katerem so se rade družile štiri forcalquierške kraljice, sestre in zveste zaupnice.

Cena: 23,40 €





Nežna krema za roke Kraljičin skrivni rožni vrt, 30 ml



L'OCCITANE je znova poskrbel, da dišavnemu razvajanju ne bo konca! Nova Nežna krema za roke Kraljičin skrivni rožni vrt z lahko teksturo pomaga navlažiti in nahraniti kožo rok ter jo naredi žametno mehko. Koža je odišavljena s cvetno dišavo, zasnovano z esenco vrtnice iz Grassa, ki jo bogatijo mehke in sveže zelene note.

Cena: 7,60 €









Nova kolekcija bo na voljo
v trgovinah L'OCCITANE z 20. avgustom 2015.











Prodajna mesta L'OCCITANE



LJUBLJANA: Mestni trg 7, Citypark, Mercator Center Šiška, Supernova Rudnik, Nama, Maxi

BLED: Cesta svobode 10 MARIBOR: Europark, Gosposka ulica 11 CELJE: Citycenter

NOVO MESTO: Glavni trg 13, Qlandia KOPER: Čevljarska ulica 35

PORTOROŽ: Obala 20 NOVA GORICA: Qlandia


Izbrana prodajna mesta Müller v Sloveniji



SPLETNA TRGOVINA

www.loccitane.si


















With LOVE Sugarlove blog



Komentarji

  1. Prečudovita objava, res! Prav lepo jo je bilo prebrati. Seveda je tudi kolekcija zelo mamljiva. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. V to kolekcijo se pa človek kar zaljubi! Krema za roke bo zagotovo mogla pristati pri meni, pa tudi ostali izdelki se fajn berejo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Krema je taka zelo lahka, hitro vpojna in odišavljena, tako da po vonju, ki ga kolekcija ima roke dišijo. Meni je všeč, ni tako hranilna kot karite, podobna je potoniki, vendar je bolj bogata od citronke, vendra lažja od mandlja:). ampak je taka za poletje, meni je všeč zelo. Sicer pa jo je neumno primerjat z njihovo klasično kremico ker tista je tako razred zase. verjetno oz. predvidevam, da bodo tudi kašni mini seti. Drgače pa ja za dušo bi si tudi jaz kupila verjetno kremico za roke.

      Izbriši
  3. Ja embalaže pa vedno zadanejo!
    Morda me mika tale parfumček v stiku :D
    Sem pa ravno včeraj vohala parfum, me ne tako potegne (ma ga rabim še parkrat predn se odločim, lol)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je pri vonju všeč to, da ni samo vrtnica ampak da ima različne note, sama sicer o tem parfumu nisem razmišljala, mi pa npr. mleko za telo res lepo odišavi kožo. Priznam, da nisem fen vrtničnih vonjev, ampak ta mi je dejansko všeč in to zelo. Mene mika pena za prhanje. :)

      Izbriši

Objavite komentar