• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

SUPER IN NAJBOLJ KREATIVNA IDEJA: zMüesli

Čisto po resnici povedano je enostaven način, da prideš do kosmičev tisti, da vstopiš v trgovino in kupiš kako bi se temu reklo malo bolj zdrave, kosmiče, ki pa po drugi strani le to niso. Saj te zadane infarkt že samo, ko prebereš koliko sladkorja vsebujejo:):):):)!!! Sama sem se precej odvadila sladkorja, ne maram ga več v čaju, niti pod razno ne v kavi, doma smo se odvadili sokov iz tetrapaka. Vse počasi in postopoma in nekaj bo na tem kar držalo, da ti potem ves tisti sladkor v pecivu, čokoladicah nekako ne odgovarja več, čeprav čokolade se ne ubranim...ŠE VEDNO:). Mueslije imam rada, sploh zvečer, si jih naredim veliko skodelico in jih mažem ob gledanju filma...ko tamala dva zaspita:). ravno zadnjič mi je moj fant iz trgovine prinesel "bolj zdrave" mueslije, ampak mleko je bilo tako sladko, da ga sploh nisem mogla popit:):). Potem pa mi je pod roke prišel link od zMueslijev. Prva stvar, ki mi je prišla na pamet je bila kako pa noro dobra ideja. NORO!!! Karkoli podobnega nisem še kje zasledila in res kapo dol za izvirnost in idejo. Za prekrasno idejo stojita dve prav simpatični punci, no vsaj po fotkah in opisu sodeč TINA in ŠPELA (osebno ju ne poznam). Svoj muesli si preprosto sestavite sami, po želji, s sestavinami, ki jih imate radi na voljo imajo veliko različnih sestavin, tako da je poskrbljeno za vsak okus:) tudi za tiste bolj sladkosnede. V treh preprostih korakih lahko sestavite 350 g ali pa 500g paket, ki ne stane bistveno nič dražje od tistih boljših v trgovini. Ampak kaj je meni najboljše je ravno dejstvo, da si lahko sestavite takšnega, ki ne vsebuje sladkorja. In mene je tovrstno dejstvo navdušilo. No, če pa vseeno nimate na voljo časa lahko posežete po že sestavljenih paketkih. Mene najbolj mika ŠPORTNIK, FIT in pa VEČNA MLADOST:).






To prekrasno idejo sem morala deliti z Vami. Sama sicer zMueslijev še nisem preiskusila, trenutno brskam po sestavinah, razmišljma kaj vse bi sestavila skupaj:), ko pa končno pridem do njega pa Vam obvezno poročam:):):) z-Mueslije lahko naročite na tej povezavi http://www.z-muesli.si/zmisli-si-paketek/

Najdete pa jih seveda tudi na njihovi FB stani https://www.facebook.com/zmuesli?ref=ts&fref=ts tam jim le podarite VELIK LAJK, verjamem v to, da ga bodo veseli:).


P.s upam, da lastnici zMüeslijev ne bosta jezni, ker sem si sposodila njuno slikico iz Fb strani:).



Če pa ste z- Mueslije že mogoče poiskusili, me pa zelo zanima Vaše mnenje, okusi brbončič:).





With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Jaz sem ga poskusila =) in je res odličen! ko ga enkrat naročiš ugotoviš kako umetni in presladki so kupljeni kosmiči v trgovinah. Zelo uživam v izbiranju različnih kombinacij zMueslija in prav nikoli me še ni razočaral! Embalaža je pa sploh super prikupna!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ana hvala, hvala..sploh ne dvomim v to, da so tisti iz trgovine sladki
      .no meni so že sedaj presladki..komaj čakam, da si jih naročim:)

      Izbriši
  2. Se strinjam z zgornim komentarjem!!! Jaz sem si ga naročila bolj za foro in me je čist presenetil, božanski je! pojedla sem ga kar brez jogurta in mleka, ideja je pa mega! (: (: (:

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super Lea zj si me pa tudi ti čisto prepričala v nakuuuppp:) toooo;)

      Izbriši
  3. Jaz sem si danes naročila, jutri jih grem iskati, res moram sprobati :)
    Sem si pa kar sama ''zmiksala'' paketek, tako da komaj čakam, da dobim :)

    Zdaj se pa še povrhu do četrtka splača, ker je še 15% popust :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super valentina me prav zanima kako ti bo:) poročaj:)

      Izbriši

Objavite komentar