• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

FEBRUARY BEAUTY FAVOURITES

Drage lepotičke v tokratni objavi Vam predstavljam kozmetične izdelke, ki so me v mesecu Februarju navdušili in sem jih največ uporabljala. Je že res, da jih ni veliko so pa toliko bolj dobre in nekaj iz med njih je prostih vseh živalskih sestavih in natural:) Najbolj sem navdušena z YVES ROCHER šamponom za zlate pramene in pudrom od Loreala.


Februarske lepotičke



YVES ROCHER golden highliter shampoo je super izbira za vse tiste, ki imate pramene, blond, svetlo rjave. Meni moje pramene resnično oživi, jim da lesk jih izpostavi. Osebno mi je izdelek zelo dober, ker od njega dobim točno to kar navaja njegov proizvajalec. O njem imam že spisano oceno.



YVES ROCHER Jardinas du Monde o njem sem spisala kar oceno, tako božansko mi diši. Tuširanje z njim je prav užitek, koža je mehka, prijetnega vonja. Priporočam. In še link od ocene, če Vas zanima zakaj me je navdušil  http://candylovestreet.blogspot.com/2015/02/yves-rocher-jardins-du-monde-gel-za.html



BALEA Rasier Schaum pena za britje me je prepričala samo zaradi tega ker je kar 95% sestavin naravnega izvora. Ima zelo natural vonj, res je, da pena ni tako bogata, vendar pa opravi svoje delo čisto dobro. Pa še koža je po britju zelo nežna in gladka. Priporočam.


ESSENCE Like an unforgrttable kiss, odtenek 01 nothing but lovestoned, lak, ki me je prepričal s svojim barvnim odtenkom, čisto primeren sedaj za pomladni čas. Prvi sloj nežno prekriven, drugi pa meni osebno že bistveno lepše izpade. Se precej hitro posuši.


Essence Good girl bad girl lipstick, bila je precej znižana v Dm-U vendar pa je nisem kupila zaradi znižanja, prevzela me je barva, ki je meni čisto huda. Krasno se nanaša, ustnice so po nanosu mehke, nič mi jih ne izsuši. Poživi izgled, res mi je pri srcu.



LOREAL INFALIBLE Stay fresh foundation 24 h sem kupila, ker sem prebrala kar nekaj dobrih oceh na drugih blogih in še kuponček za - 50% sem imela zanj. Prvi vtisi so super, če opišem 3 naj lastnostmi, ki mi jih je zagotovil: dobra prekrivnost, obstojnost, lep končni izgled obraza. Zanj bom spisala oceno, tako, da ga predstavim še malček bolje.




So Vam všeč moje februarske lepotičke? Se že veselim Vaših mnenj in komentarjev*






With LOVE Sugarlove blog*

Komentarji

  1. šminkica. <3
    škoda, da sem jo spregledala, ker je čisto moj okus.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šminkica je res lepa in tudi čisto pomojem okusu:)

      Izbriši
  2. Super produkti! :)

    Razmišljam o peni za britje, priznam, da je do sedaj nisem še nikoli uporabljala, ampak glede na to, da gre za Baleo, o kateri preberem same dobre lastnosti in da so noge po britju mehke in gladke ... potem je to ravno tisto, kar potrebujem. Ker sem včasih res utrujena in se mi nog ne da namazati z mlekom, pa mi je potem kar malo žal, ko vidim kako se mi koža lušči :/ bom zagotovo sprobala :)

    xoxo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je pena, glede na to, da imamsuho kožo, mogoče se mi na nogah ravnolušči ne, čisto super, pa še draga ni. Mene je v nakup prepričala, ker ima bolj naravne sestavine, od nje pa recimo nisem ravno pričakovala, da bo koža ko se posuši gladka. :)

      Izbriši

Objavite komentar