• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

100% PURE: NARAVNA NEGA, KI JE NEKAJ VEČ








100% naravno, 100% Pure.

Ko sem razmišljala ali so moji eko, naravni izdelki resnično tako zelo učinkoviti, da zaradi njih občutim na obrazu spremembo, je bilo malo izdelkov, ki le to dosežejo. Naravna kozmetika zna biti  včasih sestavinsko zelo preprosta, komu tudi pusta. 

Mini slovarček meni osebno pomembnih sestavin

1. Niacinamide/ Vitamin B3: Velikokrat precej spregledana sestavina, ki bi si zagotovo zaslužila posebno mesto med negovalnimi izdelki. Odlično se bori proti neenakomernemu tenu polti, povečanim poram, tudi drobne linije zanj niso težava. Povečuje raven ceramidov za čvrstost in vlažnost kože. Če se boriš z madeži na koži (npr. od stiskanja mozoljev) ga le vključi v svojo nego.  100% Pure potentnemu multivitaminskemu in antioksidantnemu nočnemu serumu se nahaja 10 % Niacinamide.

2. Retinol /Vitamin A: je nekakšen celični komunikator, ki celicam ukaže, da so videti mlajše. Super, kaj ne? Koži pomaga zmanjševati in preprečevati gubice, jo učvrsti. Zelo pomembno je spf zaščita, saj sončni žarki kožo poškodujejo in učinkovine v anti age izdelku ne bodo delovale tako kot bi morale. 100% Pure potentnemu multivitaminskemu in antioksidantnemu nočnemu serumu se nahaja 1 % Retinol.

3. Vitamin E: je izredno priljubljen vitamin, ki ga najdemo v veliko kozmetičnih izdelkih. Močan antioksidant, ki kožo ščiti pred zunanjimi vplivi, jo neguje, obnavlja. Odlično se kombinira z drugimi vitamini, kot je npr. vitamin C.  100% Pure potentnemu multivitaminskemu in antioksidantnemu nočnemu serumu se nahaja  10% Vitamin E. V kombinaciji z drugimi sestavinami ga, najdeš tudi v serumu Vitamin C.

Vitamin C: izredno močan antioksidant, ki bi ga lahko opisala kot zaviralec staranja, dodatek za zmanjševanje drobnih gubic

Vitamin B5: Vlažilna sestavina, ki prodira v globljo plast kože. Kožo pomirja, mehča, neguje, obnavlja razpokano kožo. Veliko se uporablja v šamponih in balzamih za lase, saj jih neguje in krepi.

4. Squalane: V zadnjem letu sem ga resnično vzljubila. Je izredno vlažilna sestavina. Koži vrača prožnost, navlaženost, vitalnost, jo mehča, neguje. Njegova posebnost je hitro prodiranje v koži, vendar pa ob tem ne pušča mastnega filtra. 

5. Hialuronska kislina: vlažilna sestavina, ki pomaga ohranjati mladosten videz kože. Naravno prisotna je že v našem telesu, ključnega pomena pa je pri elastičnosti, volumnu kože. Odlično vlaži zgornje plasti kože, dobro pa jo prenaša tudi občutljiva koža. Vlažilec, ki ga moraš dodati svoji negi. 


Pri nas lahko Izdelke 100% Pure lahko nakupuješ v trgovini Orca v Ljubljani in spletni trgovini Orca tukaj.

100% Pure Multi- Vitamin PM serum Stable- Potent (vsebuje vse zgoraj omenjene sestavine, vsi tipi kože, hitro vpojna tekstura, večerna nega).

Vitamin C serum Stable - Potent (vsi tipi kože, hitro vpojna tekstura dnevna, večerna nega).

Multi-vitamin + antioxidants Ultra Riche PM treatment (zrela, suha povrhnjica, koža, ki ji primanjkuje vlage, bogata, smooth tekstura, večerna nega). 

100% Dark Spot Remover (vsi tipi kože, hitro vpojna tekstura, dnevna nega). 

Tea Tree & Willow Clarifying Astrinngent Lotion naraven, veganski izdelek (mešana, mastna k aknam nagnjena koža, vodno- oljnata tektura, dnevna, večerna nega). 

100% Pure Retinol PM Eye Cream (vsi tipi kože, hitro vpojna kremna tekstura, večerna nega).



Zao Makeup Kiss Kiss Bang Bang eko paletko rdečil za ustnice je osvojila ga. Janja Jazbec. Eko čestitke :). 












*Objava ni sponzorirana