• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

LEPOTNO: MADARA SLOVENIJA NAPOVEDUJE TIME MIRACLE ANTI- AGE LINIJO










Časovni čudež, bi ga poimenovala sama. Anti- age linija, za vse, ki ste že upihnile svojo 30- to svečko na svoji tortici. Linija, ki vas bo navdušila s svojim učinkom in občutkom na koži.

Ne maraš branja? Pokukaj na moj VIDEO.

Če me dobro poznaš, veš, da v kratkem časovnem obdobju več kot prvih vtisov, ne morem podati, sem pa se potrudila in jo maximalno dobro stestirala, da vam lahko podam svoj prvi vtis.

Velikokrat se bojim, da bi z menjavo nege, svoji koži naredila več škode, kot koristi, a Madarine izdelke in sestavine že poznam.

Madara v svojih izdelkih, kot osnovo uporablja vodo, vendar so z novo linijo Time Miracle stopili korak višje. Nadomestili so jo z beauty elixirjem po imenu BREZOVA VODA. Ki je tako zelo popularna, da jo lahko npr. v skandinavskih deželah kupite v vsaki trgovini, izredno priljubljena pa je tudi v Veliki Britaniji. Zakaj? Ker je odlično vlažilno nadomestilo vodi. 

Time Miracle ponuja kar 5 negovalnih izdelkov. Dnevno nego Age Defence, nočno nego po imenu Total Renewal, dnevno kremo Ultimate facelift, serum za obraz Cellular repair in kremico za predel okrog oči Wrinkle Smoothing.

Zakaj bi ti bila všeč?

Mehka, nežna, zglajena koža. Prijetnega smooth občutka, odlično pripravljena na nadaljnje ličenje. Občutek na koži je izredno prijeten, ne maši por in povzroča mozoljev. Sam vonj Madarinih izdelkov je izredno poseben, mene osebno spominja na nekakšen vonj po koreninah v kombinaciji s sladkobo, ter terja nekaj časa, da se ga privadite. Tekstura formul je lahkotna, nemastna, hitro vpojna. Poimenovala bi jo dodelana :).

Ti jo priporočam?

Da, če sodiš v že dopolnjeno 30+, iščeš dodatek nege, ki naredi opazno razliko, ter imaš rada naravno, ekološke sestavine. Tukaj vedno rada poudarim, da moraš pri naravnih izdelkih dobro poznati svojo kožo, saj nikoli ne veš, kdaj koža odreagira drugače, kot bi pričakovali. Zato posezi najprej po testerjih, da se prepričaš o sami teksturi, vonju, občutku ter reakciji na koži.

Moji rezultati?

Poleg krasno mehke, zglajene in navlažene kože, ki ob dodatku izdelkov ni povzročila nevšečnosti, o izbrisanih gubicah ne morem govoriti. Za vidne rezultate izdelke uporabljam vsaj 3 mesece zapored. 

Kje novo Madarino Time Miracle linijo najdeš?

V izbranih Mullerjevih poslovalnicah, Nami in Maximarketu, kjer bo vse do 22 aprila, potekala akcijska ugodnost, pri kateri ob nakupu vsaj enega izdelka linije Time Miracle, prejmete 20% pri naslednjem nakupu Madarinih izdelkov. 

Podporo Madari pri nas lahko izraziš na FB in IG profilu. 

Te je zamikala?
























*Zapis in fotografija je nastala v sodelovanju z Madara Eco Cosmetics

Komentarji

  1. Ah, fotografije so paša za oči :)

    Čudovite.

    Video je super, sem te bila prav vesela <3

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar