• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

CVETLIČNO OBARVANE ZGODBE: LJUBEZEN DO ČEBELIC JE BEESMETIC


Kar damo na svojo kožo, je pomembno. Kako ravnamo s svojim telesom, je navsezadnje odraz tudi našega odnosa do narave. Kaj je lepšega, kot če živimo v sožitju z naravo (Beesmetic).

Ko smo se prvič spoznali, sem takoj vedela, da so, je, smo zgodba, ki nas bo povezala.

Lanski oktober je bil sončen, topel, ne pomnim tako lepega dneva, kot je bil dan, ko smo skupaj za nekaj ur obsedeli na kavi, ki se je prevesila v večer.

Spoznala sem prijetno ekipo družinice Beesmetic. Naš sestanek je v osnovi bil pogovor o morebitni novosti, a vmes postal toliko več.

In danes smo, kjer smo. Povezani v podpori, ki nam vsem skupaj veliko pomeni.

Njihovo zgodbo odraža ljubezen do 100% naravne kozmetike, čebelice so njihovo vodilo, narava njihova prioriteta. V študentskih letih, ko so postali del podjetništva in so skupaj želeli ustvariti nekaj lepega, z naravo povezanega, lokalno vpetega med medeno obarvane note pozitivnih lastnosti čebeljega medu in voska so na trg vstopili s svojo Beesmetic zgodbo in uspeli. Uspeli, ker so že od nekdaj vsi vpeti v dišeče note medu in se zavedajo vseh pozitivnih lastnosti, ki jih med, propolis, čebelji vosek ima. 


Vedno nasmejana Maja, Larsen in Rebeka so družinica pridnih čebelic Beesmetic.

Cenim njihovo podporo, ki jo izrekajo in namenijo lokalnim pridelovalcem medu. V njihovih izdelkih ne boste čutili le ljubezni, ki jih lahko nudi 100% naravna kozmetika, začutili boste predanost, trud, odrekanje, pogum, zagon, srčnost, iskreno podporo slovenskim čebelarjem in navsezadnje čebelicam. Brez njih ne bi bilo Beesmetic zgodbe in niti marsikatere druge medene zgodbe ne. Zato si želijo, da se vsi zavemo, kako zelo pomembne čebelice so. Prevečkrat pozabimo na to. 

Na svoji poti so šli skozi nešteto preprek, a so na točki, ko se zavedajo, da je izboljševanje produktov v še boljše, dobra odločitev, če želijo biti konkurenčni na trgu.

Trudijo se, da s svojimi izdelki pomagajo ljudem, le to je njihova vizija v prihodnje, pomagati, ozaveščati. Trudijo se, da s prijaznimi embalažami pomagajo ohranjati moč narave, zavedajo se, da lahko na tem področju še napredujejo in všeč mi je, ker si želijo njihove krasne balzame za ustnice, ki so moji najljubši preoblikovati v še bolj prijazno, eko embalažo. 


Transparentnost je njihovo vodilo in vedno vam bodo povedali, za čim stojijo, kaj so njihova načela, kako delajo in kaj pri svojem delu uporabljajo. Zgled za mnoge podjetnike in uvoznike!

Prišepnemo ti, da te bodo prav kmalu razveselili s krasno novostjo, ki jo razvijajo že veliko mesecev, in je iz moje strani pripravljeni na izstrelitev med zvezde.

V celoti predstavlja njihovo zgodbo, vizijo in filozofijo podjetja. Jaz že komaj čakam, ker vem, da ti bo zelo všeč. Meni je zelo, zelo. 

Hvala, ker jih boš podprla in se podala skupaj z nami med medene in cvetlično obarvane note, ki vas bodo negovale in opomnile, kako lepa zna biti ljubezen do narave. Zato ti skupaj podarjamo 3 medene ploščice in ekološko pridelan slovenski med. Da se boš lahko razvajala v vsej medeni lepoti.

Obvezno pokukaj na moj IG: @sugarlove.blog in sodeluje za enega izmed treh paketkov. 

Ne pozabi jim stisniti velikega srčka na njihovi IG strani @beesmetic in pokukati v njihovo spletno trgovnico tukaj.

Hvala, draga Beesmetic ekipa za vso ljubezen in podporo. Ste vzor in pogum za vse mlade, ki se v življenju iščejo.













*medene paketke podarja ekipa Beesmetic
*objava ni sponzorirana
*foto/ osebni arhiv Beesmetic