• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MESEČNI FAVORITI: MAREC



Nežno, mehko, učinkovito čistilno mleko Purity Herbs


Zoya pomlad 2019/ kolekcija 10 FREE, veganskih lakov za nohte, prelepi so.


Micelarna vodica 100% Pure, izdelek, ki me je pustil brez besed.


Mehka in navlažena koža v trenutku- Flora Siberica maslo za telo


Svoje mesečne favorite ti predajam z ljubeznijo. 

S ponosom in iskreno ljubeznijo jih uporabljam. Tako jih tudi čutim. Skrbno izbrane, nežne, prijetne za uporabo, negovalne. Najboljše v mesecu, ki se poslavlja od nas. Je bil mesec marec zate srečen mesec?

Marec, mesec, ki me je naučil, da bom mogla znati poiskati dodaten vir moči, da bom znala sprejeti dejstvo, da je moje delo nekaj vredno. Mesec, ki me je učil, da je potrpežljivost, kontroliranje mojih odzivov, reakcij, moja nova šola, ki jo hočem, ali nočem, moram osvojiti. 

Poleg zgoraj opisanih izdelkov ti sporočam še, da sem v mesecu marcu uživala v krasni Bi02You maski za obraz s hialuronsko kislino, ki me je osrečila v vseh negovalnih pogledih. Se zaljubila v fantastične 100% Pure maske za predel okoli oči. Oboje skupaj imenujem vlaženje na kvadrat. Se očarala nad novo Zoyino kolekcijo pomladnih odtenkov Innocente, ki te bo razveselila med Mullerjevimi poličkami

Vsi skupaj so kot družinica najboljših, največkrat uporabljenih. Pomlad, hvala, ker si prišla, nam pokazala svoje prelepe tople sončne žarke.