• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

KOKO/ SLOVENSKA NARAVNA KOZMETIKA IZ KOZJEGA MLEKA











Dobrodošla KOKO družinica. Vesela sem, da si se ustavila na mojem Sugarlove blogu.

V mesecu februarju sem bila 100% prepričana v to, da bo to mesec, ki bo prehitro minil, da bi lahko v test sprejela, kakšno še meni neznano znamko, ki bi jo odkrivala na novo. 

Vedno imam nekje v ozadju, da imam odprtih preveč krem za obraz, ki bi jih rada porabila in se mi ne zdi prav, da testiram nekaj, kar še več mesecev ne bi prišlo na vrsto, med tem, ko nekoga na drugi strani moje mnenje zanima zdaj, v tem danem trenutku. Pa so me prepričale besede, čas, trud, ki ga nekdo preko vrstic posveti meni. Slovensko bom podprla, sem si rekla in prav je tako. 

Za Koko kozmetiko sem pred tem že slišala preko Instagrama, brala in slišala se je zanimivo. Trenutno je moja edina znamka, ki temelji na kozjem mleku in sem se je resnično veselila preizkusiti. 

Zakaj me je prepričala v testiranje?

Naravne, certificirane sestavine, kozje mleko, konopljino olje, prijazna embalaža, Certifikat inštituta Kon- cert, odnos. 

Držala sem pesti, da je v ponudbi čistilni gel za obraz, saj sem trenutno v iskanju nežnega in koži prijaznega, pa je trenutno ponudba usmerjena na negovalne kreme, tonik in čistilno mleko. Za testiranje sem izbrala tonik in hranljivo kremo za obraz.

Princess Green

Kremica katere osnova je kozje mleko, ki tvori zaščitno plast na koži/ ravnovesje mojega pH-ja je zame izredno pomembno, karitejevo maslo (neguje, nahrani in ščiti kožo), mandljevo olje (voljnost in prožnost kože). Potrebovala sem nekaj časa, da sem sprejela noto vonja po kozjem mleku, vendar pa mi je tovrstno prilagajanje ljubše kot popita skodelica le tega. :) Odlično vlaži in resnično ustvari odličen zaščitni, lipidni plašč. Kako pa se bo obnesla na daljše časovno obdobje, pa ti sporočim. 

Tonik Splash of Fresh 

Je tisti bonbonček, za katerega sem mu veliki zlati gumb po imenu, DA izrekla takoj. Nekateri toniki znajo biti tako pusti, brez posebnega učinka, da ne govorim o tistih, ki v v sebi skrivajo še alkohol. Nežen, a tako lepo pomaga koži ohranjati pH-a. Nežno čisti, osveži, neguje. Všeč mi je, ker mlečne kisline, ki jih vsebuje, vežejo in zadržujejo vlago v povrhnjici kože. Nič ne peče, draži oči, poleg tega pa odmisli na vse umetne dišave, ker jih v njem ne boste našli. Vonj je popolnoma nevtralen, skoraj neopazen. Tvoj tip kože ob njegovi uporabi ni pomemben in se s tem strinjam. 

Veš kaj, resnično mislim, da jih moraš preveriti. So znamka, o kateri bomo zagotovo še veliko slišali. Tudi pri meni. Sem 100% v to. Saj veš, če me nekaj resnično navduši, dobi svoje častno mesto v moji najljubši rubriki Mesečni favoriti, če so izdelki tam, so izstopali in me brez kančka dvoma prepričali. 

Koko družinico lahko odkrivaš na njihovi spletni strani tukaj, obiščeš pa jih lahko na FB in IG profilu. Veseli bodo tvojega obiska. 













*Odkrivanje Koko družinice nam je omogočila Koko naravna kozmetika.