• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MESEČNI FAVORITI: MAREC




Vsak mesec znova se vedno veselim mesečnih favoritov. 


V mesecu marcu me je še vedno veliko zeblo, zaključila sem svoj 21 dnevni izziv, 21day fix in se podala v podjetniške vode. Še vedno me malo strese ob tem podvigu, ampak sedaj sem v tem in ta podvig je bil nujno potreben za vsa dela, ki jih opravljam. Če potrebuješ blog zapis, predstavitev, mogoče samo kakšno fotografijo za svoj izdelek, pomoč pri svojem Facebooku, pridi in pokukaj na moj M. Creativity Facebook. Mogoče se nekoč v prihodnje spoznava :).

Mesec, ki je od mene terjal veliko poguma, strahu, kreativnosti. 

Marec, mesec, ko praznuje moj najboljši prijatelj, moja sorodna duša, moj partner, moj Aleš, ter najboljši brat na svetu. 

Mesec, ko sem odkrivala nove izdelke, spletla nova prijateljstva, nova poznanstva in si končno kupila svoj pomivalni stroj :). Vem, nepomembno, a zame nujno :). 

Marec, ki me je navdušil s Hemptouch konopljinimi kapljicami Amber, ki so mi dokončno pozdravile moj dermatitis na levi strani roke, poleg tega pa zvečer z njimi lahko zaspim kot top :). Mesec, ko sem resnično še bolj uživali v svoji 24 urni kremi za obraz s konopljo znamke Dr. Organic, ter svojo nego za predel okoli oči ponovno dopolnila z Mia Hoyto kremico Valo, in se v upanju na več sončnih žarkov prepustila Caudalie kremici z zaščitnim faktorjem 20. 

Mesec, ko sem večino časa svoji koži pustila dihati brez ličil, a vendarle le pustila svojo Boho Green Make-up mineralno kremno podlago na vidnem mestu, ter ga dopolnila z Alverde maskaro za trepalnice, ki me morebiti ni navdušila z volumnom, mi je pa  všeč, ker nima težke in mokre formule, ki trepalnice zlepi. 


Kako pa si ti zadovoljna z mesecem marcem, ti je prinesel kaj lepega.