• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PREDSTAVLJAM: DR. ORGANIC LINIJO MAROŠKI ARGAN, KI JO NAJDEŠ V TUŠ DROGERIJAH










Pravijo, da ima Maroko poseben vonj. Da v tebi pusti posebne občutke in da je posebna zgodba. Sliši se mamljivo. Ker v Maroku še nisem bila, si ga lahko brez težav, pričaram z Dr. Organic linijo maroški argan.

Vsaka mamica lahko ima čudovito nego, moja strmi k vlaženju in odpravljanju nepravilnosti, ki sem si jih naredila kar sama. Nikoli me ne izuči, da se kože na obrazu NE dotika :). 


Moj jutranji ritual utrujene kože

1. Gel za prhanje z oljem maroškega argana z vpojnim vonjem mandarine, pomaranče, cimeta, ki poživi čute in um, poleg tega pa moje kože ne izsuši, temveč jo nežno razvaja s svojo bogato teksturo. Ne vsebuje nepotrebnih umetnih dodatkov. 

2. Ker je naravna zaščita pazduhe varna izbira in jo boš vzljubil -a, če podpiraš deodorante, ki ne vsebujejo alkohola, aluminijevih soli, parabenov, SLS, potem te bo mogoče nekoč prepričal tudi kakšen Dr. Organic deodorant na roll- on kroglico, ki ne pušča madežev, se dobro bori proti neprijetnemu vonju in zagotavlja večurno delovanje. 

3. Anti - Age serum z ekološkim arganovim oljem Stem Cell System je zagotovo eden tistih, ki me je očaral takoj. Njegovo ščemenje po uporabi je super znak, da so vse aktivne sestavine v serumu začele delovati. Kaj je njegova posebnost? Če ga nanesem zvečer, je moja kožazjutraj videti drugače, bolj sveže, spočito. Rastlinske matične celice argana pa so v tovrstnem serumu zame novost.

4. Dnevna krema maroški argan je nanesena takoj po uporabi seruma, saj le ta ne zagotovi dovolj vlage (le to ni njegov namen), krasno mazljiva, nemastna formula, ki poskrbi za mehkobo. 


Večerni ritual utrujene kože

1. Gel za prhanje Dr. Organic maroški argan. 2. Anti - Age serum z ekološkim arganovim oljem. 3. Nočna krema maroški argan. Če jo primerjam z dnevno kremo, je veliko bogatejša, potrebuje kanček več časa, da se vpije v kožo, vendar je njen učinek čudovito navlažena, mehkobna koža. Tudi takrat, ko zazvoni moja budilka. 


Dr. Organic izdelke maroški argan najdeš v vseh Tuš drogerijah po celi Sloveniji.
 Uradna FB stran Dr.Organic Slovenija




















Komentarji

Objavite komentar