• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NORDICS JESENSKE NOVOSTI


Ekološki etui iz bambusovega lesa, nov dizajn kartonastih embalaž v katerih domujejo ekološke zobne ščetke Nordics in čisto nov Carbon Whitening ekološki belilni izdelek za zobe. 

Odkrito me vsi ti trendi naravnega beljenja zob nikoli niso tako zelo navdušili, da bi jih želela takoj preizkusiti, ko so prišli na trg. Prebrala sem že kar nekaj mešanih občutkov o tovrstnih izdelkih, sama pa sem se kot Kozmetix.si ambasadorka prepričala, če dejansko delujejo. Strah me je bilo, da bo izdelek po uporabi pustil črnino na, med zobmi. Veste, ni prijetno, če se nekam odpravljate in imate črno za zobmi. Resnično neprijetno. Jaz sem se potolažila in to zelo hitro, ker se izpere do popolnosti. Niti ene same sledi ni o izdelku na zobeh. Zobje so po uporabi čisti, v ustih je prijeten nežno osvežilen okus, o belilnem efektu pa žal še ne morem govoriti. Trenutno mi je bilo pomembno samo to, da se v celoti izpere (uporabim malo izdelka). In se, hvala bogu (drugače bi ga zelo težko uporabljala). Izdelek je popolnoma nežen in ni agresiven, v obliki fino mletega praha iz kokosovih lupin, ki v ustni votlini preprečuje razvoj bakterij, veže strupe in okrepi ustno votlino. Ni samo nežen belilni sistem, temveč mnogo več. Vsebuje 1 samo sestavino, ki zmore več kot samo 1 lastnost. Vsebinsko je izdelka veliko in zagotovo zadostuje za celo leto. Če ga uporablja celotna družina, ga je smiselno prepakirati v manjše embalaže, ker poseganje z več zobnimi ščetkami v vsebino iz higienskega vidika ni najbolj primerno. 

P.s ne prestraši se, ko se pogledaš v ogledalo, niti ne, ko boš pogledala svoj umivalnik, ki po koncu uporabe definitivno potrebuje čiščenje :). Uporabiš ga lahko samostojnega, ali pa v kombinaciji z zobno pasto (slednje mi je ljubše).

Nordics je znamka, ki ji zaupa na tisoče uporabnikov po celem svetu in je s svojimi izdelki premaknila zobno higieno v naravno-ekoloških vodah stopnjo višje. 

Nordics oglje za beljenje zob (24, 99 eur): klik, klik. 

Nordics eco bambusov etui (8, 50 eur): klik, klik.

Nordics zobne ščetke (od 4, 90 eur dalje): klik, klik.