• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

POLETNIH 6, V POLETNI TOALETNI TORBICI


Kaj pa ti skrivaš v svoji toaletni torbici? Moja je v poletnem času resnično minimalistično opremljena, saj se v njej skriva 5 make-up izdelkov, mini Chloe dišava in RT čopič za hitre popravke. 

To poletje posegam po Boho Green Make-up ekološki maskari, ki mi zagotovi nekaj volumna, poudarjene trepalnice in je prijazna za moje občutljive oči. Nikoli in nikdar brez concealerja, ki umili podočnjake. BeYu Hydra Miracle concealer v odtenku 04, sicer ni najbolj prekrivna verzija, je pa dovolj svetla, nevtralna, hitra in preprosta za uporabo, njegov plus pa še ne- vsedanje v gubice. Za bistveno cenejšo verzijo in boljši efekt posezi po Catrice Liquid Camouflage concealerju saj je veliko bolj prekriven. Za mini popravke, tekom dneva mineralna podlaga v kamnu Boho Green Make-up 01, ki s svojim nevtralnim odtenkom nudi enakomeren ten med obrazom in vratom kože ne obteži in ji pusti dihati. To poletje se nič ne zgodi brez kakovostnega bronzerja, lepotila, ki koži nudi nežno zagorel videz, poudari ličnice, obraz pa naredi zdrav in z nekaj topline. Sama največkrat posežem po PF Butter bronzerju v najsvetlejšem odtenku, prelep je, vonj pa yum, yum. Real Techniques Setting Brush, je s svojo priročnostjo uporabljen za različne namene in je vedno z mano za hitre popravke. Na ustnicah pa se najpogosteje znajde Olivellin oljni balzam, z vonjem kamilice, ki ustvari prijetno mehke in navlažene ustnice, ki jih z roll on sistemom tudi malce poživiš. Izredno mi je všeč. Poletna dišava: mini Chloe, ena izmed mojih najljubših dišav, poleg YSL Femme dišave, ki je božanska.


Kateri make-up kos pa je tvoj najljubši v tvoji toaletni torbici?


















Komentarji

  1. Lovely post dear! Have a great week! xx

    OdgovoriIzbriši
  2. Butter Bronzer je tudi moj hit to poletje. V bistvu kar celo leto od kar ga imam. Odtenek je ravno pravi in sheen izgleda tako naravno :). Tudi RT Setting Brush je nepogrešljiv za s sabo. Ravno dovolj velik za popravke :D.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar