• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ODKRITJE LETA 2017: EVOLVE ORGANIC BEAUTY





Evolve Organic Beauty je moje skin care odkritje leta 2017. Navdušena sem nad njihovo pozitivno energijo, sestavinami, prijetnimi, nežnimi vonji, dejstvom, da skrbijo za okolje in se v divjem tehnološkem svetu posvečajo ročnemu polnjenju embalaž. Veganski in cruelty free je Evolve minimalizem, ki te zasvoji v celoti.


Ko sem pred dobrim mesecem dni po spletu brskala za morebitno verzijo naravne, micelne vodice sem v spletni trgovini Naturisimo (toplo priporočam vsem ljubiteljem naravno-ekoloških sestavin) zasledila znamko Evolve Organic Beauty. Odločila sem se za nakup Liquid Crystal Micellic čistila za obraz, ki ni samo čistilna vodica, temveč tudi tonik in vlažilna nega, primerna za različne tipe kože. Popolnoma navdušena sem bila nad njegovo embalažo, minimalističnim dizajnom, dejstvom, da na moji steklenički piše ime osebe, ki jo je, zame napolnila. Fantastično!. Micelne mikrokapsule odstranijo nečistoče, hialuronska kislina, ki jo v izdelkih obožujem, koži vrača vlago, izvleček granatnega jabolka pa kožo mehča, poživi, naredi čisto in prijetno na otip. Čisto odkrito sem ga veliko bolj vzljubila kot tonik in ne toliko kot čistilno sredstvo, saj ne v dneh, ko nosim make-up (ker ga ne odstrani dobro), če make-upa ne nosim, je zvečer pred umivanjem obraza odlično in na vatki opazim, kako nežno odstrani nečistoče, ki so se nabrale na obrazu, vratu. Njegov učinek na koži kot nadomestilo toniku je prijeten, gladek, mehkoben občutek. Ima prelep, preprost naraven vonj, čudovite ekološke sestavine in je krasen vlažilni tretma. Embalaža je minimalistična, brezhibno delujoča v zatemnjenem steklenem oblikovanju. 100 ml/ okoli 22 eur. 

Ker me je znamka kot celota, s svojo zgodbo tako zelo navdušila, sem v svojo rutino dodala še njihovo hialuronsko kislino (uporabljajo hialuronsko kislino z nizko molekulsko maso, zaradi tega prodira v globlje plasti kože in je fantastična), gel za čiščenje obraza (in love), Radiant glow masko za obraz (yum, yum) in Nourishing Hair Elixir. 

Vse izdelke sem za (izjemo Liquid Crystal Micellic čistilnega sredstva) naročila preko njihove uradne spletne strani TUKAJ. Prispeli so hitro, varno in lično zapakirano, s posvetilno kartico v zahvalo. Poštnina nad 35 eur je brezplačna (ob nakupu pa sem si izbrala še 3 njihove čudovite testerje). 

P. s če, je tvoj proračun majhen imajo na voljo tudi manjša, cenovno dostopna pakiranja. Čez mesec dni te obvestim, kako se linija obnese na moji koži, če sem zaznala morebitne spremembe. Do takrat pa uživaj v svoji negi, naj ti ustreza in te vsak dan znova "pocarta" :). 
















Komentarji

Objavite komentar