• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

SVEŽ, ZELIŠČNI IN POŽIVLJAJOČ MOIKIN GORSKI CVET




Gorski cvet ne vsebuje konzervansov, penilcev, narejen s postopkom umiljenja rastlinskih olj. Nina Medved, aromaterapevtka in parfumeristka, pa mu je dodala svojo dišavno noto iz najčistejših eteričnih olj. 


Je svež, zeliščni, drugačen, poseben s svojim izrazitim vonjem, ki zahteva nekaj časa, da se privadite nanj. Tudi sama sem potrebovala nekaj časa. Občutite njegovo nežno oljnato teksturo kokosovega, oljčnega, sončničnega, avokadovega, ricinusovega olja, z dodatki kakavovega masla, ki je nežna, prijetna za uporabo, prijazna tudi za vsako občutljivo kožo. Vsebuje čudovite naravne sestavine in kože ne izsuši. Res je, da ne ustvari nobene bogate pene, a le te sama ne pogrešam več. Tudi brez te je efektiven. Če si ljubitelj-ca izdelkov na dozirni sistem na pumpico, boš svoj Gorski cvet uporabljala na tovrsten, brezhibno delujoč sistem, v temni, lični, plastični embalaži. Ko se na njegove dišavne note privadiš, je dejansko prav poživljajoč, aromaterapevtski, ki ga je užitek uporabljati. Na voljo še 3 različni vonji (družinska radost, sveže jutro, moški). Cena: 250 ml/15,90 eur. Celoten seznam sestavin tukaj.


Predhodni objavi na blogu tukaj in tukaj

Moj Moikin must have za poletje: Intenzivni Moikin šipkov serum.

















PR izdelek
Toaletna torbica: @fitnitbynady
Joga kartice: The Really Good Box