• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

POMLADNE NOVOSTI NA TESTU: APRIL/MAJ


Skrbno pazim in izbiram izdelke, ki si jih resnično želim preizkusiti, če skrbno izbiram se lahko vsakega izdelka še posebej veselim in močno verjamem v to, da mi bo ustrezal. 


Na področju nege z užitkom testiram anticelulitno glineno mazilo linije Clay Ritual, ki prihaja izpod rok Tine iz Gline.si. Mazilo je po prvih vtisih fantastično. Verjetno najbolj zdrav anticelulitni pripravek, ki ga premorem. Green Frog Botanic gel za tuširanje, ki ga testiram iz strani Rožca Golež (komaj čakam njihovo spletno stran) je še zadnji vonj iz med treh, ki jih linija ponuja Neroli& Rose, poseben, zanimiv in drugačen, tekstura, efekt pa po pričakovanjih izredno prijetna. MuLondon me osrečuje vsak dan znova in znova, linija Rose, Roseship & Rosemary Moisturises, je vlažilna nega, ki jo bom z največjim užitkom uporabila na vseh suhih predelih. Caudalie nas razvaja z novo limited edition verzijo vodice za obraz, ki je v formuli enaka kot predhodne, le dizajn je novost, ter Vinoperfect Concentrated Brightening Essence, katerega komaj čakam, da ga vnesem v svojo rutino, saj obljublja smooth, sijočo kožo po uporabi. Izberizeleno.si pa nas razveseljuje z čisto novo znamko Oliv, ki ponuja linijo za nego obraza, telesa. Sama testiram suho olje za obraz, dnevno vlažilno kremo in masko za obraz, prvi vtisi so obetavni. 

Moj najljubši Alpstories izdelek je Aloe vera šampon za lase, ki je odličen, vlažilen šampon in največkrat kupljen izdelek v roku 2 let. Priložnost testiranja olja šentjanževke, ki je odlično olje za suho, poškodovano kožo, brez sijaja in priložnost ustvariti personalizirano kremo za obraz z predhodnim 14 dnevnim merjenjem z merilnikom, na podlagi katerega bo krema ustvarjenja je izredno zanimivo. Veselim se rezultatov.

Amy iz IG profila @yourcloud je velika ljubiteljica MuLondon izdelkov, učiteljica joge in strastna oboževalka eteričnih olj. Vesela sem bila, ker mi je podarila nekaj doTERRA eteričnih olj, ki jih je izbrala na moj tip osebnosti, potrebe. Nisem vedela, da eterično olje geranije predstavlja ljubezen, zaupanje. Vonji so tako pristni, čisti in resnični. Predstavila mi je vse načine, kako jih lahko uporabim in se resnično veselim uporabe. Thank you dear Amy. 

Catrice in Essence sta na področju make upa vedno v pogonu, vedno nam ponujata omejene serije, ki so cenovno dostopne za vsak žep. ICONails linija novih Catrice lakov za nohte, ki naj bi se s svojo gel sijočo formulo na nohtih obdržala kar 7 dni, je eden tistih, katerega komaj čakam, da ga preizkusim. Poleg novih lakov, vas Catrice razvaja tudi z novo PROVOCATRICE linijo, ki v sebi skriva tudi rdečilo v cushion powder obliki. Essence pa nas s svojo trend kolekcijo Next stop: Summer  popelje na morje. V kolekciji najdeš tudi sprej za porjavitev in držalo za lakce, rdečilo, ki se obarva glede na temperaturo prostora kjer se nahajaš. 


Kaj pa ti testiraš v zadnjih mesecih pomladi?