• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MARILOU BIO NOČNA ORGANSKA KREMA ZA OBRAZ ARGAN& ORGANSKI BALZAM ZA LASE


MARILOU BIO NOČNA KREMA PROTI GUBAMZ ARGANOVIM OLJEM

Marilou Bio organska nočna krema za obraz z arganovim oljem me prepriča s svojimi sestavinami, teksturo, končnim rezultatom in vonjem. Organska kremica je sestavljena iz 99,2% naravnih sestavin, od tega pa jih je 27% vseh sestavin ekološke pridelave, primerna za vse tipe kože. Glavne sestavine so arganovo olje, karitejevo maslo in ekstrat bukve (spodbuja elastičnost kože in mehča fine linije in gubice). Blag in zelo nežen naraven vonj, mlečno belo obarvane barve, ima krasno teksturo, lahkotno, a vendar precej bogato, ki je zelo lepo mazljiva in izredno hitro vpojna. Ne pušča mastnega filma, vendar pa pusti občutek navlažene, nahranjene, rahlo napete kože. Odlična nočna krema, saj je zelo dobra iz vidika regeneracije kože. Vidno izboljša stanje izsušene, dehidrirane kože, predvidevam, da bi se obnesla dobro tudi na suhih luskah (sama jih imam na predelu nosu, na preostalem delu obraza jih nimam, vendar jih zaenkrat še ni odpravila). Ni mi povzočila nevšečnosti na koži (zamašene pore, mozolji, iritacije, izpuščaji, rdečica). Brez težav jo uporabimo kot bogatejšo nego in zaščito tekom dneva, ter kot podlago makeupu. Ne vsebuje parabenov, vazelina, EDTA, silikonov, mineralnih olj in PEG emulgatorjev. Ni testirana na živalih. Cena: 7, 25 eur.


MARILOU BIO ORGANSKI BALZAM ZA LASE

Kremast balzam za lase z Ecocert certifikatom je sestavljen iz 99,4% naravnih sestavin, od tega je 11% vseh sestavin ekološkega izvora. Prijetnega, svežega in nevsivljivega vonja ima krasno kremno teksturo, ki se dobro oprime spodnjega dela las. Glavni sestavini izdelka sta aloe vera (vlaži, obnavlja inščiti), ter jojobino olje (utrdi in zaščiti las). Že ob samem stiku z lasmi, se pokaže njegova mehkobna tekstura, las je že med nanašanjem balzama občutno mehkejši na otip. Sama ga uporabljam sedaj že drugi mesec in priznam, da se v kombinaciji z Alpstories (naravni šampon) obnese solidno, saj vedno znova zaznam naelektrenost las. Ustvari lepe, na otip mehke, bolj zdrave, tudi precej sijoče lase, vendar pa preveč naelektrene. Je pa za moj precej izsušen tip konic vseeno premalo hranilen, saj njegov dober efekt izveni po enem dnevu. Daleč od tega, da je slab balzam, samo za moj tip las bi lahko bil še bolj hranilen. Če pa je tvoj tip las zdrav, se bo obnesel dobro,sploh, če iščeš za svoje lase naravni balzam.  Ne vsebuje parabenov, vazelina, EDTA, silikonov, mineralnih olj in PEG emulgatorjev. Ni testiran na živalih. Cena: 7, 50 eur.

  



Izdelke Marilou Bio lahko preveriš, kupiš v spletni trgovini Puranatura.





















PR izdelek*

With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

Objavite komentar